Ενας... πειρασμός στους δρόμους του Παρισιού

Ποια 25χρονη αναστάτωσε την Γαλλική πρωτεύουσα;

Ενας... πειρασμός στους δρόμους του Παρισιού

Η λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της, σε συνδυασμό με τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου της, τα οποία μάλιστα αναδεικνύονται μέσα από ένα τέλειο καρέ στα μαλλιά δεν περνούν απαρατήρητα, απ’ όπου κι ��ν εμφανιστεί.

Από τα τέλη του 2005 που εκπροσωπεί τον Οίκο Chanel, η Keira Knightley κλέβει την παράσταση με τις εμφανίσεις της. Άλλωστε, η εμφάνισή της ήταν ο κύριος λόγος που επιλέχθηκε από τον Οίκο για την προώθηση των προϊόντων του. Και δη ως πρόσωπο που διαδέχθηκε την Nicole Kidman που μέχρι τα μέσα του 2005 διαφήμιζε οτιδήποτε αφορούσε την Chanel και δη το άρωμά της.

Αυτή τη φορά, η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε σε μία vintage μηχανή ducati και πάλι για τις ανάγκες του νέου διαφημιστικού σποτ της Chanel. H 25χρονη Βρετανίδα πέρασε ολόκληρη την ημέρα στην Place de la Concorde του Παρισιού, φορώντας μία ολόσωμη φόρμα, η οποία για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα θα ήταν εφιάλτης. Όχι όμως και για εκείνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γοητευτική ηθοποιός περιμένει την απάντηση υπευθύνων μεγάλης κινηματογραφικής εταιρείας, η οποία αναζητά την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Diana σε μία νέα παραγωγή με θέμα την ζωή της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Υπ’ αριθμόν ένα ανταγωνιστής της Knightley φέρεται η Charlize Theron, με την οποία θα «κονταροχτυπηθεί» για να πάρει την δουλειά. Οι πληροφορίες πάντως θέλουν την πρωταγωνίστρια των διαφημίσεων της Chanel να υπερτερεί μέχρι στιγμής στις προτιμήσεις των ιθυνόντων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top