Τι ντύθηκε η Lady Gaga για το Halloween;

Μάθετε την απάντηση και... πείτε το και σ’ άλλους!

Τι ντύθηκε η Lady Gaga για το Halloween;

Στους ρυθμούς του Halloween ζουν οι ΗΠΑ και η Lady Gaga δεν θα μπορούσε να μην μεταμφιεστεί... Το θέμα είναι τι διάλεξε να ντυθεί η εκκεντρική σταρ, αφού με τόσα κουστούμια που έχει βάλει κοντεύει να στερέψει από έμπνευση. Η 24χρονη σταρ την βρήκε την λύση και μεταμφιέστηκε σε... ματωμένη Κρουέλα ντε Βιλ!

Μετά από τόσα και τόσα εκκεντρικά ντυσίματα με αποκορύφωμα το φόρεμα... σπαλομπριζόλα στα μουσικά βραβεία του MTV, η Gaga σκέφτηκε να βάλει κάτι πιο down to earth αλλά με την δική της εκκεντρική πινελιά.

Επέλεξε λοιπόν την στολή της μοχθηρής ηρωίδας στα «101 Σκυλάκια Δαλματίας», προσθέτοντας εσώρουχα και μια δόση... αίματος!

Έτσι, πήγε σε πριβέ πάρτι φορώντας ασπρόμαυρη περούκα, γυαλιά ηλίου, κόκκινες γόβες και μακρύ ασπρόμαυρο παλτό το οποίο ήταν ανοικτό για να φαίνονται τα μαύρα εσώρουχα και η ματωμένη «πινελιά» στο στέρνο της!

Όσο για το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ; Ήταν ένα... όπλο!

Μαζί της ήταν δύο κοπέλες από το μπαλέτο, που φορούσαν λευκές κάπες με μαύρα πουά, τα σκυλάκια της Δαλματίας έκαναν δηλαδή, καθώς και σκισμένα καλσόν με εφέ αίματος.

Ολοκληρωμένη μεταμόρφωση η Lady, όχι αστεία...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top