Θα προτιμούσα να «πάω» από φυσικά αίτια, κάνοντας σεξ!

Ποιός Έλληνας ηθοποιός κάνει... αποκαλύψεις;

Θα προτιμούσα να «πάω» από φυσικά αίτια, κάνοντας σεξ!

Σπαρταριστή και αποκαλυπτική είναι η συνέντευξη του Σάκη Μπουλά, ο οποίος εξομολογείται ότι θέλει να πεθάνει από φυσικά αίτια, κάνοντας... σεξ!

Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε από το περιοδικό «Nitro» ποιες θα ήταν οι εκκρεμότητες και οι επιθυμίες του αν του έλεγαν ότι αύριο θα αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο.

Για την τελευταία του μέρα στην Γη, ο Σάκης Μπουλάς θα χαιρόταν που δεν θα ξαναπληρώσει «κερατιάτικα» στην εφορία, ενώ θα μετάνιωνε που είπε «σ’ αγαπώ σαν τρελός» και που δεν είπε «αϊ στο διάβολο αγάπη μου»!

Τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελε να δει πριν αφήσει τον πλανήτη θα ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ενώ μαζί του θα έπαιρνε μια αφίσα της Καλομοίρας.

Όσο για τον... προορισμό του; «Εάν πάω στην Κόλαση θα προσπαθήσω να γνωρίσω τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι, ενώ αν πάω στον Παράδεισο τη Ζιζέλ», λέει ο ηθοποιός και προσθέτει: «αν μου ζητηθεί να παίξω σε ένα θεατρικό έργο για την κόλαση θα παίξω Φάουστ για να τα έχω καλά με το αφεντικό», ενώ θα έστελνε στην κόλαση τον «Εξάντα» για να έχει κάτι να βλέπει στην τηλεόραση όπως σημειώνει.

Ο Σάκης Μπουλάς δεν διστάζει τέλος να αποκαλύψει ότι ξόδεψε τα χρήματά του σε μ*λ*κι*ς, ενώ πριν φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο θα έκοβε (ξανά) το τσιγάρο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top