Αγριεύει ο πόλεμος ανάμεσα στην Ε. Παπαρίζου και τον Τ. Μαυρίδη

Στα δικαστήρια θα τα πει το πρώην ζευγάρι

Δραματ��κή τροπή παίρνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη. Ο δικηγόρος του Τόνυ έστειλε σήμερα εξώδικο στην τραγουδίστρια, ζητώντας της διαχειριστικό έλεγχο παρουσία δικηγόρων και λογιστών.

Μπορεί οι δυο τους να έχουν χωρίσει και ο καθένας να έχει πάρει πλέον το δρόμο του, όμως σύντομα οι δρόμοι τους θα συναντηθούν είτε στο γραφείο του δικηγόρου Γ. Καρούζου, είτε στα δικαστήρια για να λύσουν τις οικονομικές διαφορές που έχουν προκύψει μετά τον χωρισμό τους.

«Στείλαμε ένα τελευταίο εξώδικο, όπου την καλούμε σε λογοδοσία για την εταιρεία στην οποία συμμετέχει με 20% ο κύριος Μαυρίδης. Ζητάμε να παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία της εταιρείας, προκειμένου να διαπιστωθεί ποια είναι τα κέρδη που πρέπει να εισπράξει ο κύριος Μαυρίδης όλα αυτά τα χρόνια από το 2005 μέχρι σήμερα», δήλωσε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο δικηγόρος Γ. Καρούζος.

Ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη έστειλε τελεσίγραφο στην Έλενα Παπαρίζου, τονίζοντας ότι αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνουν για να έρθουν σε μια επαφή με την τραγουδίστρια.

Το ραντεβού είναι για την Παρασκευή στις 14:00 κι αν τελικά η Έλενα δεν έρθει στην Αθήνα από τη Σουηδία, τότε οι δυο τους θα τα πουν στα δικαστήρια.

Ο Τόνυ Μαυρίδης δηλώνει μέσω του δικηγόρου του ότι δεν ανέχεται πλέον να τον αγνοεί η Έλενα Παπαρίζου και απειλεί με αγωγές αν τελικά δεν προσέλθει στο ραντεβού η ίδια η Έλενα ή κάποιος νόμιμος εκπρόσωπός της για τον διαχειριστικό έλεγχο.

«Εμείς ρίχν��υμε μια σανίδα καλού διαλόγου, καλόπιστης συνεργασίας. Αν δεν θέλει η άλλη πλευρά να τη δεχτεί υπάρχει και το ανοιχτό πέλαγος που θα την καλέσουμε να κολυμπήσει», δήλωσε ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη.

Όλα δείχνουν ότι ο πόλεμος ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι κλιμακώνεται. Λέτε τα δικαστήρια να είναι η μόνη λύση για να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top