ΑΥΤΗ είναι η φωλίτσα του Α. Τζόρβα και της Χ. Ατσιδάκου στο Παλέρμο

Η νέα ζωή στην Ιταλία και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού

ΑΥΤΗ είναι η φωλίτσα του Α. Τζόρβα και της Χ. Ατσιδάκου στο Παλέρμο
Ο Αλέξανδρος Τζόρβας και η Χρυσαυγή Ατσιδάκου δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν επτά χρόνια πριν ότι οι δυο τους θα ξεκίναγαν μια κοινή ζωή. Ο έρωτάς τους όμως που ξεκίνησε από μια συνέντευξη, μεγάλωσε, ωρίμασε και οι δυο τους αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους σε κοινή τροχιά.

Εδώ και ένα χρόνο το ζευγάρι ζει πλέον μόνιμα στο Παλέρμο της Ιταλίας, όπου και πήρε μεταγραφή ο διεθνής τερματοφύλακας.

Οι δυο τους μένουν σε ένα υπέροχο σπίτι με ειδυλλιακή θέα στη θάλασσα, ενώ το πράσινο και το γαλάζιο κυριαρχούν χαρίζοντάς τους ηρεμία και γαλήνη, ότι πρέπει δηλαδή για τη Χρυσαυγή που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Στη μεγάλη τους βεράντα, με θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου, ο Αλέξανδρος και η Χρυσαυγή καλούν τους φίλους τους για φαγητό, περνούν υπέροχες στιγμές χαλάρωσης και απολαμβάνουν τον έρωτά τ��υς και την κοινή αγωνία για τον ερχομό του Τζόρβα Junior.

Όλη η οικογένεια περιμένει με προσμονή τον ερχομό του πελαργού και προετοιμάζονται για να υποδεχθούν το νέο μέλος που αναμένεται να τους πάρει το μυαλό.

Το προφίλ της Χρυσαυγής στο Facebook έχει γεμίσει από ευχές και η ίδια δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top