Τι κοινό έχουν η Φαίη Σκορδά και η πεθερά της Μαριέττας Χρουσαλά;

Κάντε κλικ και μάθετε την απάντηση!!!

Τι κοινό έχουν η Φαίη Σκορδά και η πεθερά της Μαριέττας Χρουσαλά;

Με τουαλέτα και μαύρο καπελίνι έκανε είσοδο στο πλατό του πρωινού η Φαίη Σκορδά! Η Lady Liaga χειροκροτήθηκε από σύζυγο και πάνελ, όμως, το «ζουμί» της υπόθεσης ήταν στο... κεφάλι της, που θύμιζε κάτι από Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα, την πεθερά δηλαδή της Μαριέττας Χρουσαλά!

Την ώρα που το team του «Πρωινό Μou» ήταν μαζεμένο γύρω από το πιάνο, η Φαίη βρισκόταν στα παρασκήνια για να κάνει είσοδο αλά οικοδέσποινα, τουτέστιν θε��ματική.

Χειροκροτούσε ο Λιάγκας, χειροκροτούσαν οι συνεργάτες, σφύριζαν οι πίσω από τις κάμερες και η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε το κομμάτι της, ποζάροντας με την κατακόκκινη τουαλέτα, τις γόβες με κρεμ φιόγκους και το μαύρο καπελίνι της!

Όχι ότι δεν ήταν ωραία, πανέμορφη ήτανε! Βέβαια, με τους γύρω της σπορ ντυμένους, σαν την μύγα μες στο γάλα ήταν, αλλά χαλάλι...

Την πεθερά της Χρουσαλά, όμως, γιατί μας την θύμισε τόσο έντονα;

Μάλλον φταίει το καπέλο, που μας έφερνε στο νου το μωβ που είχε φορέσει η Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα στο γάμο του γιού της με το μοντέλο - παρουσιάστρια!

Μωβ η κυρία Μαριγώ, μαύρο η Lady Liaga και τα μυαλά στα κάγκελα... Και να πεις ότι διέφεραν σε κάτι; Άντε της μιας να είχε δύο μπιγλιμπίδια λιγότερα!

«Τι όμορφη που είσαι σήμερα», της είπε ο Λιάγκας, ενώ το πάνελ έκανε σχόλια του στυλ «υπέρλαμπρη», «Sarah Jessica Parker» (!) και «κούκλα».

Ευτυχώς, το γλείψιμο της Φαίης σταμάτησε εκεί και όλοι μαζί τραγούδησαν το «πάει ο παλιός ο χρόνος» με τον Λιάγκα στο πιάνο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top