Πέγκυ Ζήνα: «είμαι έτοιμη να κάνω παιδί»

Τι εξομολογείται η τραγουδίστρια για... το ηρεμιστικό της

Πέγκυ Ζήνα: «είμαι έτοιμη να κάνω παιδί»

Κατάλληλη στιγμή για τον ερχομό ενός παιδιού χαρακτηρίζει την περίοδο αυτή η Πέγκυ Ζήνα, προσθέτοντας πως το καμπανάκι της μητρότητας έχει χτυπήσει μέσα της! Παράλληλα, η τραγουδίστρια αποκαλύπτει πως το πιάνο είναι το ηρεμιστικό της στις δύσκολες στιγμές, αλλά και ότι ζηλεύει τον άνδρα της.

«Το παιδάκι θα έρθει στην ώρα που πρέπει και θα με βρει έτοιμη. Από πέρυσι θεωρώ ότι έχει αρχίσει και χτυπάει το καμπανάκι», λέει στην εφημερίδα «Espresso» η τραγουδίστρια και μιλά για τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, αποκαλώντας τον «συνοδοιπόρο και σύντροφο». Όπως προσθέτει, «ο ένας θαυμάζει την δουλειά του άλλου και ο θαυμασμός είναι σημαντικό στοιχείο σε κάθε σχέση για να μην φθαρεί το ερωτικό στοιχείο. Είναι ωραίο να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου και να μην πέφτει στα μάτια σου».

Παράλληλα, εξομολογείται πως έχουν μαλώσει πολλές φορές, ενώ δεν κρύβει ότι τον ζηλεύει πολύ και εκείνος καθόλου! «Είναι λίγο πιο ώριμος από εμένα», συμπληρώνει.

«Η δόξα είναι εφήμερη και, αν στηριχθείς μόνο σε αυτή, κινδυνεύεις να γίνεις δυστυχισμένος», λέει η Πέγκυ και παρομοιάζει τον εαυτό της πάνω στην σκηνή σαν αστέρι που σβήνει όταν τελειώσει το τραγούδι.

Τι είναι όμως αυτό που την βο��θά στις δύσκολες στιγμές; «Το πιάνο! Το χρησιμοποιώ ακόμη σαν ηρεμιστικό από τότε που ήμουν στις καλόγριες. Όταν είμαι φορτισμένη με ηρεμεί πάρα πολύ να παίζω πιάνο ή και να τραγουδάω μαζί. Τότε που ήμουν ένα φρέσκο κοριτσάκι ήθελα να γίνω καθηγήτρια πιάνου», απαντά.

Τέλος, η Πέγκυ δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να κάνει κάτι στην τηλεόραση ή το θέατρο, επισημαίνοντας βέβαια πως δεν είναι αυτό που κυνηγάει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top