Πού θα κάνουν ρεβεγιόν οι ποπ σταρ;

Με... extraδάκια θα τους μπει ο νέος χρόνος

Πού θα κάνουν ρεβεγιόν οι ποπ σταρ;

Γερό μεροκάματο θα ��γάλουν απόψε τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, που θα συνδυάσουν το ρεβεγιόν με extraδάκια εκατομμυρίων! Πασίγνωστοι τραγουδιστές θα εμφανιστούν σε κοσμικά events όπου η σαμπάνια θα ρέει άφθονη...

Συνωστισμός θα επικρατήσει στο Λας Βέγκας, όπου τα μεγάλα ξενοδοχεία και καζίνο έχουν ρίξει πολλά εκατομμύρια για να εξασφαλίσουν ένα «μεγάλο» όνομα για την αποψινή βραδιά. Είναι και το... έθιμο του τζόγου στη μέση, οπότε η προσέλευση αναμένεται να είναι αθρόα!

Coldpay και JayZ θα εμφανιστούν στο νέο απόκτημα της πόλης, το «Cosmopolitan», ενώ μαζί τους θα είναι και οι σύζυγοι, βλέπε Gwyneth Paltrow και Beyonce!

Την ίδια ώρα και ακριβώς απέναντι, η Rihanna θα καλωσορίζει το νέο έτος στο «Ceasar’s Palace» με την είσοδο να κοστίζει 200 δολάρια το άτομο. Ποτά και φαγητό δεν περιλαμβάνονται στην τιμή, σε αντίθεση με το ξενοδοχείο «Venetian» που με τα ίδια λεφτά προσφέρει μπουφέ, Kim Kardashian και Carmen Electra!

Λιτότητα θα πέσει στην Times Square της Νέας Υόρκης, που πρωτοκλασάτα ονόματα δεν θα δει φέτος. Στις εκδηλώσεις θα προβληθεί κονσέρβα πρόγραμμα (βλέπε μαγνητοσκοπημένο) με Britney Spears, Lady Gaga, Fergie και Avril Lavigne.

Στο Λος Άντζελες, glamour της σημερινής βραδιάς θα είναι το πάρτι που διοργανώνει στο κλαμπ του ο David Arquette, με δίμετρες καλλονές και εξωτικές χορεύτριες.

Οι πιο τυχεροί, πάντως, θα είναι οι καλεσμένοι του Ρώσου μεγιστάνα Roman Abramovich: το ρεβεγιόν θα γίνει στην ολοκαίνουργια βίλα του στην Καραϊβική, με το αγαπημένο συγκρότημα της κόρης του, τους Black Eyed Peas, να εμφανίζεται για τους λίγους και εκλεκτούς...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top