Σάκης Ρουβάς: «θέλω να αποκτήσω πολλά παιδιά»

Η οικογένειά του, η καριέρα και η ανιδιοτελής προσφορά

Σάκης Ρουβάς: «θέλω να αποκτήσω πολλά παιδιά»

«Είμαι ευγνώμων για όσα έχω στη ζωή μου», δηλώνει ο Σάκης Ρουβάς που ολοκληρώνει φέτος μια 20ετία στον χώρο του τραγουδιού. Παράλληλα, εξομολογείται πως θέλει να αποκτήσει πολλά παιδιά και μιλά για την δράση του στον σύλλογο «Ελπίδα», την οικογένειά του και την συνεργασία του με την Άννα Βίσση.

Σε συνέντευξή του στην «Real News», ο γνωστός τραγουδιστής χαρακτηρίζει την οικογένειά του ό,τι πιο πολύτιμο έχει. «Είναι το μαγικό στοιχείο που με ισορροπεί, με ηρεμεί, με γεμίζει όσο τίποτα. Η Κάτια και η Αναστασία είναι τα δικά μου δώρα ζωής. Και, βέβαια, θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά, τα παιδιά είναι ευλογία», συμπληρώνει.

«Από τον κόσμο εισπράττω μόνο θετική ενέργεια και το εκτιμώ πολύ», συνεχίζει ο Σάκης και χαρακτηρίζει το νέο του album, «Παράφορα», ως βήμα προς τον κύκλο της νέας 20ετίας που ξεκινά.

Αποδεικνύοντας την ευαισθησία του και την θέλησή του για έμπρακτη προσφορά, ο Έλληνας σταρ είναι αγγελιοφόρος του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα»: «το όραμα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη με ενέπνευσε να προσφέρω κι εγώ οργανωμένα και συντονισμένα σε έναν ιερό σκοπό, με εξαιρετικά και συγκεκριμένα αποτελέσματα. Το Ογκολογικό Νοσοκομείο είναι ένα πρότυπο έργο μιας τεράστιας προσπάθειας, που με την λειτουργία του συμβάλλει στην βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας εκατοντάδων παιδιών σε ανάγκη...», επισημαίνει μεταξύ άλλων και καταλήγει: «το ουσιαστικό αποτέλεσμα και η αξία της γνήσιας προσφοράς ξεχωρίζουν και επιβραβεύονται και από τον κόσμο».

Για τρίτη σεζόν, ο Σάκης παρουσιάζει το «X Factor» και δηλώνει ότι ο ρόλος αυτός του αρέσει. «Με αγγίζει το πάθος των παικτών να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα», συμπληρώνει, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης μιλά για την συνεργασία του με την Άννα Βίσση. «Δίνουμε στον κόσμο μια αυθεντική διέξοδο ψυχαγωγίας. Όλοι μαζί ξεφεύγουμε και συμμετέχουμε σε ένα ζωντανό μουσικό πάρτι», επισημαίνει.

Όσο για το τι εύχεται για το 2011;

«Αγάπη, υγεία και δύναμη σε όλους μας! Ας είμαστε ενωμένοι, αισιόδοξοι και αυθεντικοί, για να κάνουμε μια ουσιαστική, θετική διαφορά»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top