Δ. Αναστασιάδης: «Eξαρτιέμαι από την αγάπη»

«Είμαι μοναχικός και αυτοκαταστροφικός»

Δ. Αναστασιάδης: «Eξαρτιέμαι από την αγάπη»

Δηλώνει «μοναχικός»,είναι «εξαρτημένος από την αγάπη», τα κάνει όλα «στο πολύ τους» και αναζητά την μελαγχολία! Ο λόγος για τον τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη, που παραδέχεται ότι στη ζωή του έχει ερωτευτεί πάρα πολύ, έχοντας αλλάξει μάλιστα δυο ψυχολόγους όταν ήταν μικρός.

«Έχω κλάψει αμέτρητες φορές και ακόμα κλαίω για τα ερωτικά μου», παραδέχεται σε συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town, καθώς όπως λέει: «είμαι άνθρωπος των άκρων. Κάθε μου συναίσθημα το ζω στο peak του. Ενθουσιάζομαι εύκολα, κλαίω εύκολα».

Ο γνωστός τραγουδιστής κάνει παράλληλα την αυτοκριτική του: «ίσως να μην είμαι και από τους πιο εύκολους ανθρώπους. Υπάρχουν ώρες που μου αρέσει να είμαι μόνος μου. Δεν μπορώ το party animal, δεν περνάω καλά με αυτόν τον τρόπο. Μ΄αρέσει η μικρή παρέα, η μοναξιά και όχι το μπούγιο».




Συνήθως, ακόμα και όταν δεν είναι στεναχωρημένος επιζητά τη μελαγχολία: «μου αρέσει η στεναχώρια μου. Πριν πέσω καμιά φορά στο κρεβάτι, θα κάτσω να σκεφτώ επίτηδες κάτι για να μελαγχολήσω. Θα λιώσω, θα κλαίω στον ύπνο μου σαν χαζό. Είναι ανάγκη μου το κλάμα, όπως και η χαρά».

Όσο για το ρόλο που παίζει στη ζωή του η αγάπη; «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να αγαπιέμαι και να αγαπάω. Όταν καταλάβω ότι δεν αγαπιέμαι, θα πάθω εγκεφαλικό. Είμαι εξαρτημένος από την αγάπη». Άλλωστε όπως λέει: «δεν θυμάμαι ποτέ στη ζωή μου να μην εξαρτιέμαι από κάτι ή από κάποιον άνθρωπο».

Παλιότερα, όντας «αυτοκαταστροφικός»έχει βλάψει τον εαυτό του «με ποτά και τσιγάρα αλλά όχι με ναρκωτικά»,ενώ αυτό που σιχαίνεται πάνω του είναι «η αναβλητικότητα μου και ότι παρασύρομαι πολύ εύκολα».

Την περίοδο αυτή πάντως, είναι ερωτικά εξαρτημένος αλλά όπως λέει «αυτή είναι μια ωραία εξάρτηση. Με ��ελτιώνει και με καλυτερεύει αυτό που ζω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top