Π. Ίμβριο��: «Έχω χαστουκίσει γυναίκα»

«Έχω περάσει από αρρωστημένες σχέσεις»

Π. Ίμβριος: «Έχω χαστουκίσει γυναίκα»

«Ευτυχής χαζομπαμπάς» δηλώνει ο Πέτρος Ίμβριος, που ζει τα πρώτα Χριστούγεννα με τα δυο του παιδιά, την μόλις τεσσάρων μηνών κορούλα του και την 4χρονη Χρυσάννα. «Ήταν το όνειρο μου να κάνω μεγάλη οικογένεια. Θα πέθαινα για εκείνες αν υπήρχε ανάγκη!».

Έχοντας συμπληρώσειτέσσερα χρόνια γάμου με τη γυναίκα του Έλενα, αποκαλύπτει ότι αυτό που αγαπά περισσότερο πάνω της είναι o χαρακτήρας της: «Δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική. Έχει πολύ καλή ψυχή».



Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, παραδέχεται ότι έχει περάσει από σχέσεις «αρρωστημένες»,ότι έχει κάνει και ο ίδιος ακραίες πράξεις ζήλιας και ότι έχει χαστουκίσει γυναίκα: «Με έκανε να ξεπεράσω τα όρια μου με τις πράξεις και τα λόγια της. Είχα αγανακτήσει.Δεν το επικροτώ βέβαια, αλλά έγινε».

Στην συνέντευξη του στο «ΕΓΩ Weekly», μιλά και για την πρώην σύζυγο του Ναταλία Γερμανού: «η Ναταλία είναι οικογένεια μου», ωστόσο «πιστεύω ότι με κανέναν άντρα δεν θα έκανε παιδιά, γιατί η Ναταλία δεν θέλει παιδιά».

Παράλληλα, αναφέρεται και στην πρώην σύντροφο του Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία όπως λέει δεν μιλάνε συχνά αλλά «την αγαπώ και την εκτιμώ όπως όταν ήμασταν μαζί». Άλλωστε στη ζωή του έχει μάθει όπως λέει να μην «φτύνει» τις επιλογές του εκ των υστέρων.

Το μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει από τις σχέσεις του είναι «ποτέ μην λες ποτέ», ενώ αποκαλύπτει ότι έχει απατήσει κάποιες συντρόφους του, αλλά και ότι έχει απατηθεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top