Μη χάσετε: Πότε παντρεύονται Χατζηγιάννης-Ζέτα!

Ο τραγουδιστής τα είπε ΟΛΑ

Μη χάσετε: Πότε παντρεύονται Χατζηγιάννης-Ζέτα!

«Είναι μία καλή πιθανότητα αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω εκ του ασφαλούς. Δεν είμαι μόνος μου σε αυτή τη ζωή. Πρέπει να υπάρξει μία συνεργασία σε αυτό το θέμα», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που λίγο να τον «τσιγκλούσαμε», θα μας έλεγε μέχρι και την ημερομηνία του γάμου του!

Ο τραγουδιστής μίλησε στην τηλεόραση Sigma της Κύπρου και την εκπομπή 60 λεπτά, όπου εκτός από τα επαγγελματικά του μίλησε για πρώτη φορά με τέτοια χαλαρότητα και άνεση και για την προσωπική του ζωή. Δεν δίστασε ούτε για μία στιγμή όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε εάν ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Μιχάλης πρόσθεσε ότι καταλαβαίνει την αγωνία του κόσμου να μάθει για τα προσωπικά του, αλλά επειδή είναι από την φύση του άνθρωπος που δεν ανοίγεται εύκολα, ούτως ή άλλως θέλει τα προσωπικά του να παραμένουν προσωπικά.

Την Ζέτα την είδαμε να μιλάει για την σχέση της και να δηλώνει ότι πλέον σκέφτεται για δύο. Όμως ότι θα βλέπαμε και κυρίως θα ακούγαμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να μιλά για την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του και να λέει ότι είναι ένα βήμα πριν από τον γάμο, αυτό δεν το περιμέναμε. Μήπως το περίμενε ο δημοσιογράφος Χρήστος Τσουρούλης που πήρε συνέντευξη από τον τραγουδιστή;

«Είμαι στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωή μου. Είμαι πλήρης. Η ιδέα του γάμου έχει ωριμάσει τόσο πολύ μέσα μου που είμαι έτοιμος για γάμο, αρκεί να το αποφασίσει και η άλλη πλευρά. Από εκείνη εξαρτάται», είπε. Ο Μιχάλης δεν σταμάτησε να γελά ούτε μία στιγμή στην διάρκεια της συνέντευξης, ενώ σχολίασε και τις σπάνιες ανέκδοτες φωτογραφίες που προέβαλε η εκπομπή.

«Είδα τον καλύτερο Μιχάλη Χατζηγιάννη των τελευταίων ετών, γιατί εκτός από δημοσιογράφος τον είδα και σαν φίλο. Έλαμπε ολόκληρος και φαινόταν ότι διανύει μία από τις καλύτερες στιγμές και φάσεις του». Όσοι άκουσαν τον Μιχάλη να μιλάει είπαν ότι έδειχνε καλύτερος από ποτέ και ήταν μάλιστα και ασυνήθιστα πρόθυμος να μιλήσει για την ζωή του.

Μα τι έγινε τελικά; Και οι δύο είχαν πολλά χρόνια άλλες σχέσεις, αλλά τίποτα. Τώρα, μέσα σε λίγους μήνες βρήκαν τον έρωτα ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Αμα σου τύχει ο κεραυνοβόλος έρωτας παιδί μου… τέλος. Παντρεύεσαι αμέσως. Όταν λέμε αμέσως αμέσως.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top