Γάμο για τους Σκορπιούς προέβλεψε η Λ. Πατέρα

Σκορπιός είναι η Ελένη Μενεγάκη

Γάμο για τους Σκορπιούς προέβλεψε η Λ. Πατέρα

Γάμο για τους Σκορπιούς προέβλεψε για το 2011 η Λίτσα Πατέρα, μιλώντας στο Πολύ μπλα μπλα. «Πολλοί σκορπιοί θα παντρευτούν. Άλλωστε έχουν τόση γοητεία οι Σκορπιοί, που αν θελήσουν να παντρευτούν θα το κάνουν», είπε με νόημα.

Σκορπιός είναι και η καλή της φίλη Ελένη Μενεγάκη, για την οποία η γνωστή αστρολόγος σε κάθε της συνέντευξη, λέει πάντα τα καλύτερα. «Έχω πει ότι με την Ελένη 10 χρόνια μαζί, γίναμε φίλοι, συγγενείς. Μου λείπουν όλοι οι συνεργάτες. Και με τη Ρούλα που ήταν τα πρώτα χρόνια, ζήσαμε απίθανα καλές στιγμές».

Η Λίτσα Πατέρα, η οποία μετρά στον… καφέ του ΑΝΤ1 περισσότερα χρόνια από τον οποιοδήποτε, σχολίασε και την αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. «Ήταν καλή συνεργάτης. Επειδή υπάρχει ανταγωνισμός, δεν θα ήταν ωραία να τη βλέπαμε απέναντι. Θα ήταν σαν να είχες ένα δικό σου πράγμα και στο πήρανε. Δεν θέλησε να μιλήσει για τους λόγους που αποχώρησε και εγώ δεν θέλησα να την πιέσω», είπε η Λίτσα Πατέρα.

Όσο για τις φήμες που θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου να γίνεται η επόμενη παρουσιάστρια του «καφέ», ανέφερε: «Δεν ξέρω τι υπάρχει στο κεφάλι των διευθυντών. Η κ. Μανωλίδου είναι αξιόλογο πλάσμα. Εγώ είμαι παιδί του ΑΝΤ1,ότι θελήσει ο ΑΝΤ1 εγώ θα το υπηρετήσω ακόμα κι αν είναι κάποιος που δεν μου αρέσει, δεν αγαπάω, δεν, δεν, δεν… Γιατί δεν είναι υποχρεωτικό στα 20 χρόνια που δουλεύω να μπορώ με όλους να συνεργάζομαι και να τους αγαπάω. Αλλά είμαι στρατιώτης του ΑΝΤ1», διευκρίνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top