Ψάχνει... σωσία ο Robert Pattinson!

Τι δεν αντέχει άλλο ο σέξι «βρικόλακας» του σινεμά;

Ψάχνει... σωσία ο Robert Pattinson!

Κρόσια τα νεύρα του Robert Pattinson, κρόσια... Όχι, δεν έγινε κάτι στραβό στα γυρίσματα του νέου «Twilight», ούτε αρπάχτηκε με την καλή του Kristen Stewart. Απλά, δεν αντέχει άλλο να τον κυνηγούν οι παπαράτσι και ψάχνει εναγωνίως τον σωσία του!

Ούτε να... αεριστεί (sic) δεν μπορεί ο νεαρός ηθοποιός, οι μετοχές του οποίου έχουν εκτιναχθεί στα ύψη. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί βλέπει μια φωτογραφική μηχανή ή μια κάμερα απέναντί του και την επομένη... τσουπ φωτογραφίες του παντού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο Robbertτο σκέφτηκε καλά και βρήκε την λύση: θα βρει τον... σωσία του, που θα αναλάβει να μπερδεύει τόσο τους παπαράτσι όσο και τους θαυμαστές!

«Έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής των φωτογράφων αλλά και θαυμαστριών με υπερβάλλοντα ζήλο», δήλωσε στην εφημερίδα «DailyStar» άτομο από το περιβάλλον του 24χρονου, προσθέτοντας πως -εκτός από τον σωσία- ο Robbert θα αυξήσει και τους σωματοφύλακές του.

Μα τι τραβάνε κι αυτά τα βαμπίρ του σινεμά βρε παιδάκι μου... Τον χάλασε η δημοσιότητα τον Robbert, που θα αναθέσει στον σωσία να βρίσκεται σε άλλη χώρα, όσο εκείνος θα το γλεντάει με φίλους ή με την Kristen!

Μην μπερδευτεί μόνο η Kristen για το ποιος είναι ο πραγματικός Robert και έχουμε άλλα μετά! Αν και δύσκολα θα βρεθεί εύκολα κάποιος τόσο ωχρός όσο ο ηθοποιός και με το μαλλί μέσα στην μπίχλα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top