Γωγώ Μαστροκώστα: «θέλω να κάνω δεύτερο παιδί»

Η εξομολόγηση για την υγεία και την οικογένειά της

Γωγώ Μαστροκώστα: «θέλω να κάνω δεύτερο παιδί»

«Θα ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί», εξομολογείται η Γωγώ Μαστροκώστα και μιλά για την περιπέτεια με την υγεία της που έγινε παράδειγμα θάρρους και ελπίδας για πολλές γυναίκες, αλλά και την οικογένειά της. Παράλληλα, αποκαλύπτει πως δεν θα έλεγε «όχι» στην τηλεόραση.

Μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ Weekly», η Γωγώ τονίζει πως ο χρόνος που περνάει δεν την ανησυχεί, ενώ δεν διστάζει να παραδεχθεί πως θα έκανε botox ή πλαστική αλλά δεν την αφήνουν!

«Με το που ήρθε το παιδί ένιωσ�� ακόμα καλύτερα... Τώρα πια η μικρή είναι η προτεραιότητά μας και μετά ερχόμαστε εμείς και οι ανάγκες μας. Οι δικές της ανάγκες έχουν σημασία πρωτίστως και μετά ακολουθούμε εμείς», λέει η σέξι ξανθιά και προσθέτει πως υπάρχουν μέρες που δεν θέλει να βγει από το σπίτι γιατί δεν αντέχει μακριά από την κορούλα της.

Η Γωγώ παραδέχεται πως είναι... χαζομαμά και επισημαίνει πως η μικρή της μοιάζει στο σώμα και το πρόσωπο! Παράλληλα, εξομολογείται πως το παιδί την έκανε να καταλάβει πως «ο άνθρωπος μπορεί να είναι ευτυχισμένος και με πολύ απλά, καθημερινά πράγματα», αλλά και ότι έχει φοβίες τις οποίες φροντίζει να διώχνει από το μυαλό της.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα δεύτερο παιδί, αλλά δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν μου το επιτρέπουν. Ωστόσο, θα ήθελα κάποια στιγμή να το κατορθώσω, γιατί αυτό είναι το όνειρό μου», προσθέτει.

Όσο για τον Τραϊανό Δέλλα; Τον χαρακτηρίζει... μη συνηθισμένο μπαμπά και τονίζει πως είναι στο σπίτι τις πιο κατάλληλες ώρες της ημέρας, με αποτέλεσμα η μικρή να είναι ερωτευμένη μαζί του και να τον διεκδικεί από την μαμά της!

Τέλος, η Γωγώ δηλώνει πως δεν ετοιμάζει κάποιο επαγγελματικό βήμα, ωστόσο, δεν λέει «όχι» στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί ξανά με την τηλεόραση αρκεί να είναι κάτι που δεν το έχει ξανακάνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top