Έλλη Κοκκίνου: «μπροστά στο παιδί έκανα τον Καραγκιόζη»

Τι λέει για τα πρώτα της Χριστούγεννα ως χωρισμένη

Έλλη Κοκκίνου: «μπροστά στο παιδί έκανα τον Καραγκιόζη»

Αφήνοντας πίσω μια δύσκολη χρονιά, η Έλλη Κοκκίνου κοιτάζει με αισιοδοξία το 2011 και λέει «ναι» σε όλα τα καλά. «Δεν ήξερα που πατούσα», εξομολογείται η τραγουδίστρια και τονίζει πως είναι πλέον απόφασή της να προχωρήσει μπροστά!

«Πριν από 8 - 9 μήνες δεν ήξερα που πατούσα. Βρισκόμουν σε πολύ άσχημο στάδιο ψυχολογικά. Δεν ήξερα τι ήθελα, στεναχωριόμουν με το παραμικρό, ήμουν υπερευαίσθητη», εξομολογείται η Έλλη στο περιοδικό «Down Town», προσθέτοντας πως της είχαν λείψει πολύ η χαρά, το γέλιο, ακόμα και το χαμόγελο.

Τους τελευταίους μήνες, όπως λέει η ίδια, η ζωή της έχει αλλάξει και βλέπει την ζωή διαφορετικά. «Αυτά πέρασαν τώρα.... Τώρα εμπρός! Ναι σε όλα τα καλά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πώς αντιμετώπιζε, όμως, τον γιό της αυτή την δύσκολη περίοδο της ζωής της; «Τα παιδιά αντιλαμβάνονται τα πάντα, από την κούνια ακόμη. Το παιδί ήταν το αποκούμπι μου, η χαρά μου, η παρηγοριά και το χαμόγελό μου. Μπροστά του έκανα τον Καραγκιόζη γιατί έτσι όφειλα και, ευτυχώς, ο χωρισμός δεν το έχει επηρεάσει. Έχει μια πολύ καλή ψυχολογία, είναι ένα παιδί πολύ χαρούμενο», αναφέρει η Έλλη.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά της, η τραγουδίστρια δεν διστάζει να παραδεχθεί πως έχει πει τραγούδια που δεν ήθελε, ενώ από όσα έχει πει θεωρεί πως έχουν μείνει στο κοινό τα «Κοσμοθεωρία», «Δεν Γίνεται», «Θα Περιμένω» και «Λυπάμαι Ειλικρινά».

«Το cd είναι είδος πολυτελείας πια, όπως και τα μπουζούκια», συνεχίζει η Έλλη και μιλά για την κρίση στην διασκέδαση. «Ο λουλουδοπόλεμος τελείωσε! Σπάνιο φαινόμενο. Και η κατανάλωση του μπουκαλιού έχει πέσει πάρα πολύ. Βλέπεις τους νέους με ένα ποτό όλο το βράδυ. Βλέπεις να περιμένουν να πάει ξημέρωμα για να πάρουν ταξί για να αποφύγουν την διπλή ταρίφα ή να περιμένουν τα πρωινά δρομολόγια των λεωφορείων. Αυτό κάτι σημαίνει», συνεχίζει.

Παρά την δύσκολη κατάσταση, η ίδια τονίζει πως δεν θα έφευγε στο Εξωτερικό, ενώ προσθέτει πως δεν θέλει το παιδί της να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα. «Έχουμε γίνει πια εαυτούληδες οι Έλληνες, ενώ παλιά δεν ήμασταν. Παλιά, ο Έλληνας μπορούσε να στερηθεί από το σπίτι του για να δώσει στον διπλανό του. Δεν υπάρχει αυτό πια. Το χάσαμε».

Εκτός από τις εμφανίσεις με τον Βασίλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη, που θα συνεχιστούν στην Αθήνα από τις 3 Φεβρουαρίου, η Έλλη θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol» για το οποίο αποκαλύπτει πως νιώθει άσχημα όταν πρέπει να πει «όχι» σε κάποιον διαγωνιζόμενο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top