Λουκάκος:Πρωθυπουργός μου έκανε παρατήρηση για το φαγητό

”Έχω συγχωρήσει απιστία”

Λουκάκος:Πρωθυπουργός μου έκανε παρατήρηση για το φαγητό

Ο Γιάννης Λουκάκος, ο αυστηρός κριτής του masterchef, μίλησε στο περιοδικό Hello για τη ζωή του στην Αμερική, την αναγνωρισιμότητα που του προσέφερε η τηλεοπτική του παρουσία, για τους έρωτες και τους χωρισμούς αλλά και για τον Έλληνα πρωθυπουργό που του έκανε παρατήρηση για το πιάτο που του είχε σερβίρει.

«Ο Κώστας Σημίτης, μου παραπονέθηκε στο Boschetto ότι ήταν πολύ αλατισμένη η σφυρίδα του», αποκάλυψε ο Γιάννης Λουκάκος.

Σπούδασε στην Αμερική και επέστρεψε στην Ελλάδα το 2000, καθώς όπως λέει είχε κουραστεί και παράλληλα είχε και μια προσωπική περιπέτεια συναισθηματικού τύπου.

Ο γνωστός chef, δήλωσε στη συνέντευξη του ότι έχει συγχωρήσει απιστία σε μια γυναίκα. «Όταν έχεις φθάσει σε ένα σημείο αγάπης, πρέπει να υπάρχει μέσα σου και η δύναμη της συγχώρεσης. Μια σειρά μου συνέβη και κατάφερα να το χειριστώ, διότι ήμουν πολύ ερωτευμένος ».

Δεν έχει ζήσει ακόμα τον απόλυτο έρωτα. «Θεωρώ ότι μέχρι σήμερα, στο συναισθηματικό κομμάτι δεν τα έχω πάει και τόσο καλά. Ίσως γιατί μπήκα στη “στρατόσφαιρα” των επαγγελματικών στόχων», παραδέχεται ο Γιάννης Λουκάκος.

Ο τυπικός, προγραμματισμένος και συνεπής chef αποκαλύπτει ακόμα ότι έχει ζήσει έντονες στιγμές της ζωή του. «Έχω κάνει και πολλές ανοησίες. Και γλέντια τρελά και μεθύσια και χαβαλέ με παρέες, κάτι που κανείς δεν καταλαβαίνει από την τηλεόραση.όλοι γνωρίζοντας με, θεωρούν ότι είμαι πολύ ήσυχος. Είμαι και πολύ παλαβός, αλλά χωρίς να αφήνω αυτό το πράγμα να επηρεάζει τους στόχους που βάζω», καταλήγει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top