Άκης Πετρετζίκης: «πήρα δουλειά με ψεύτικα βιογραφικά»

Ποιός τον φώναζε «χωριάτικη» & η σχέση του με την Ελισάβετ

Άκης Πετρετζίκης: «πήρα δουλειά με ψεύτικα βιογραφικά»

Μέχρι και στο Μπάκιγχαμ έχει φτάσει η χάρη του πρώτου Έλληνα Master Chef, Άκη Πετρετζίκη, που εξομολογήθηκε ότι έχει μαγειρέψει ��ια την βασίλισσα Ελισάβετ όταν δούλευε στο Λονδίνο. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι πήρε την δουλειά με ψεύτικο βιογραφικό, αλλά και ότι οι συνάδελφοί του τον φώναζαν κοροϊδευτικά... χωριάτικη σαλάτα!

Ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής εμφανίστηκε στο πρωινό του Mega, όπου μίλησε για τα πρώτα του βήματα στην κουζίνα. «Έφυγα και πήγα στο Λονδίνο και δεν είχα κανέναν γνωστό. Γνώρισα μέσα στο αεροπλάνο δύο κοπέλες οι οποίες και με φιλοξένησαν τις πρώτες μέρες στο σπίτι τους», εξιστόρησε ο 26χρονος.

Όπως είπε, ένας φίλος των κοριτσιών του έδειξε το καλύτερο εστιατόριο της πόλης και εκείνος το έβαλε σκοπό να δουλέψει εκεί. Τέτοιο πείσμα του έγινε, που... έστειλε ψεύτικο βιογραφικό για να τον προσλάβουν, όπως και έγινε.

«Έστειλα ένα βιογραφικό το οποίο ήταν όλο ψεύτικο. Έγραφα ότι δούλευα από τα 15 μου και ήταν ουσιαστικά ό,τι θα ήθελα να είχα κάνει. Και τελικά με πήραν. Δεν είχα γνώση μαγειρικής όταν πήγα, είχα δουλέψει στην Αθήνα αλλά μέχρι εκεί».

Στην κουζίνα του εστιατορίου μπήκε, οι συνάδελφοί του, όμως, δεν τον είδαν και με τόσο καλό μάτι... «Feta cheese salad», τουτέστιν χωριάτικη σαλάτα, τον αποκαλούσαν, καθώς ήταν Έλληνας! Τα νεύρα του δεν τα κράτησε ο Άκης, που αποκάλυψε ότι χτύπησε έναν Ιταλό σεφ, όταν του είπε «shut up», ελληνιστί «σκάσε»...

«Επειδή με είχαν φέρει στο αμήν σηκώθηκα και έφυγα από το εστιατόριο. Ο σεφ μου πρότεινε να πάω σε ένα ξενοδοχείο, από τα καλύτερα του Λονδίνου και μου έκανε και συστάσεις. Έστειλα λοιπόν το ίδιο βιογραφικό αλλά λίγο αλλαγμένο, ότι δούλευα δηλαδή από τα 15 μου αλλά σε καλύτερα εστιατόρια και έπιασα δουλειά, πάλι λόγω βιογραφικού», συνέχισε την ιστορία της ζωής του ο σεφ.

Πάλι με ψεύτικο βιογραφικό πήρε δουλειά δηλαδή, μόνο που σε αυτό το εστιατόριο έτρωγαν οι γαλαζοαίματοι της χώρας! «Ερχόταν συχνά η βασίλισσα της Αγγλίας και μαγείρευα για τη βασιλική οικογένεια», είπε όλο καμάρι ο Άκης.

Ελπίζουμε να μην έστειλε ψεύτικο βιογραφικό και στο «Master Chef», γιατί φαίνεται πως το έχει σύστημα όταν επιθυμεί διακαώς να κάνει κάτι... Δεν λέμε, καλή η αποφασιστικότητα για να πετύχεις τον στόχο σου, αλλά ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top