Φαίη Σκορδά: «αν μαγειρέψει ο Λιάγκας, φεύγω»

Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας για... τον σύζυγο!

Φαίη Σκορδά: «αν μαγειρέψει ο Λιάγκας, φεύγω»

Μόνο... αγάπες και λουλούδια δεν μύρισε σήμερα η κουζίνα στο «Πρωινό Mou», καθώς η Φαίη Σκορδά δήλωσε ρητά πως αν μαγειρέψει ο Γιώργος Λιάγκας θα φύγει ακόμα και από την χώρα, ενώ εκεινος την άφησε «ξεκρέμαστη» όταν ακούστηκαν πονηρά σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο η ξανθιά άλειφε την μουστάρδα σε ένα μακρύ ρολό χοιρινό...

Καλεσμένος των Σκορδαλιαγκέων ήταν ο νικητής του «Master Chef» που σιγά να μην τον έβαζαν στην κουζίνα να μαγειρέψει... Καθάριζε και έκοβε λαχανικά ο Άκης, έκοβε και έραβε ο Λιάγκας, που συνέστησε στην γυναίκα του να ψήνει πλέον τις πατάτες με την φλούδα τους, ενώ τόνισε πως έχει δίκιο όταν λέει σε όλες τις γυναίκες να βάζουν μουστάρδα στα κρέατα. Γειά σου Λιάγκα γευσιγνώστη!

Το αποκορύφωμα, βέβαια, ήρθε όταν ο παρουσιαστής τόνισε πως η συνταγή είναι... παιχνιδάκι: «Τόσο απλό ρε Άκη; Αυτό το κάνω κι εγώ!», είπε χαρακτηριστικά.

Όχι που δεν θα του απαντούσε η Φαίη... «Αυτό μου έλειπε! Στο σπίτι να μαγειρεύει ο Λιάγκας! Φεύγω, αλλάζω χώρα! Καθαρίζω, ούτε συμβόλαια ούτε τίποτα», είπε και έκανε τους πάντες να γελάσουν.

Ακολούθως, η ξανθιά θέλησε να ανακατευτεί στο μαγείρεμα, οπότε φόρεσε τα γάντια της και ετοιμάστηκε να αλείψει με μουστάρδα ένα μακρύ και χοντρό ρολό χοιρινό.

Κάποιοι εξυπνάκηδες από τα μετόπισθεν (ονόματα δεν λέμε, Ουγγαρέζους δεν θίγουμε) άρχισαν να κάνουν σχόλια του τύπου «άλειψέ το απαλά», «έτσι», «πάρτο δεξιόστροφα»...

«Σσσσσ... Μην σας πω τι είστε όλοι σας! Ακούς τι λένε;», ρώτησε τον Λιάγκα η Φαίη που ολίγον τι θίχτηκε επειδή ο άνδρας της δεν αντέδρασε στα σεξιστικά υπονοούμενα.

Με το χαμογελάκι για όσα άκουγε να λένε στην γυναίκα του να πηγαίνει σύννεφο, ο Λιάγκας είπε: «Ε τι να πω;... Θα βγει ο Κώστας Πρέκας τώρα και θα πει δεν λέει τίποτα για την γυναίκα του»!

Μόνο ο Πρέκας βρε;

Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top