Κάτσε κάτω από την Bar(α): δείτε την Refaeli με σέξι μπικίνι

Για ηλιοθεραπεία με αποκαλυπτικό μαγιό το 25χρονο μοντέλο

Κάτσε κάτω από την Bar(α): δείτε την Refaeli με σέξι μπικίνι

Με ένα σούπερ τοσοδούλι... μαύρο μπικίνι εμφανίστηκε η Bar Refaeli στο Μεξικό, για να κάνει ηλιοθεραπεία! Είχε που είχε ζέστη, ήρθε και το σέξι μοντέλο για να γίνει... «καύσωνας» ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η καλλονή από το Ισραήλ γιόρτασε τα Χριστούγεννα στην... παραλία με λευκό ημιδιάφανο πουκάμισο και «καυτό» τζιν σορτσάκι και άρχισε να γδύνεται, αποκαλύπτοντας ένα μαύρο μπικίνι με χρωματιστές πεταλούδες στο κάτω μέρος του!

Με τις ώρες έκανε ηλιοθερ��πεία η 25χρονη σεξοβόμβα, όσοι οι γύρω τις έτριβαν και ξαναέτριβαν τα μάτια από ενθουσιασμό...

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Bar «ξαναχτύπησε» την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, αυτή τη φορά με μπικινάκι με κοκκινο-ροζ μοτίβα.

Όσο για τον καλό της, Leonardo DiCaprio; Μόνη την άφησε την καλλονή στην πισίνα, η οποία κολύμπησε και διασκέδασε με φίλους, όσο ο επί 5 χρόνια σύντροφός της έτρεχε για δουλειές στο Λος Άντζελες!

Πάντως, πληροφορίες λένε πως ο ηθοποιός ετοιμάζεται να παντρευτεί με το μοντέλο, καθώς της έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου. Για να δούμε τι θα δούμε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top