Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: αγκαλίτσες και φιλάκια σε δημόσια θέα!

«Πλέον σκέφτομαι για δύο», εξομολογείται η ηθοποιός!

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: αγκαλίτσες και φιλάκια σε δημόσια θέα!

Ρομαντικά Χριστούγεννα στην Αράχωβα πέρασαν Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια και ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» επ’ αυτοφώρω! Στο μεταξύ, σε συνέντευξή της η ηθοποιός δηλώνει ευτυχισμένη που ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα και προσθέτει ότι πλέον σκέφτεται για δύο!

Το «φρέσκο» ζευγαράκι της showbiz έζησε το χριστουγεννιάτικό του παραμύθι σε ένα πολυτελέστατο οίκημα στην «Μύκονο του χειμώνα», μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Εξάλλου, ήταν οι πρώτες τους γιορτές μαζί...

«Ο Μιχάλης και η Ζέτα είναι ευτυχισμένοι», δήλωσε στο περιοδικό «Hello» άνθρωπος που είναι κοντά στο ζευγάρι. Όπως διαβάζουμε, Μιχάλης και Ζέτα απέφυγαν τις βόλτες και επικεντρώθηκαν... ο ένας στην παρέα του άλλου, δεδομένου και του ότι δεν θέλουν να δίνουν λαβές για σχόλια (άσχετα αν έχει βουίξει ο τόπος τους τελευταίους μήνες).

Βέβαια, στις φωτογραφίες βλέπουμε την Ζέτα να... κάνει δουλειές και, συγκεκριμένα, να σκουπίζει! Έγινε καμιά ζημιά ή ήθελε να δείξει πόσο καλή νοικοκυρά, δούλα και κυρά είναι;

Λίγο πριν πάνε στην Αράχωβα, το περιοδικό «Ciao» τους συνέλαβε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου η Ζέτα πήγε για να αποχαιρετίσει τον καλό της, που θα ταξίδευε στην Κύπρο για συναυλίες.

Οι δυό τους έφτασαν με το τζιπ του τραγουδιστή και, όταν βγήκαν από αυτό, η ηθοποιός δεν δίστασε να τον αγκαλιάσει τρυφερά και να τον φιλήσει!

«Δεν ξέρω αν η ζωή μου χρωστούσε αυτόν τον έρωτα. Ξέρω ότι έμεινα πολύ μόνη μου, ότι δεν ήμουν ερωτευμένη και ότι τώρα νιώθω ευτυχισμένη και τυχερή που αυτό το συναίσθημα μου χτύπησε την πόρτα», λέει η Ζέτα σε συνέντευξή της στο «Hello» και προσθέτει: «έχει επέλθει μια τρομερή αλλαγή στην ζωή μου, τόσο που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μπορεί να μου συμβεί. Άλλαξαν όλα τόσο ξαφνικά και τόσο ωραία! Είχα μάθει μόνο να δουλεύω».

Είδατε που ο έρωτας δεν κρύβεται; Πόσο μάλλον όταν έχει περάσει ένα 6μηνο από τότε που είναι μαζί ο Μιχάλης και η Ζέτα....

«Τώρα πραγματικά κατάλαβα τι σημαίνει ασφάλεια σε μια σχέση. Είναι να μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο και οι φόβοι σου -που εγώ έχω πάρα πολλούς- να εξαφανίζονται όταν ενώνεσαι μαζί του. Αυτό νιώθω!», συμπληρώνει η ηθοποιός και δεν διστάζει να εξομολογηθεί ότι πλέον σκέφτεται για δύο και στον Μιχάλη θαυμάζει το μυαλό του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top