Δείτε την γυναίκα και την κόρη του Mig Jagger στα Harrods!

Πώς έκλεψαν την παράσταση στο Λονδίνο

Δείτε την γυναίκα και την κόρη του Mig Jagger στα Harrods!

H μία είναι πρώην σύζυγος του Mig Jagger και η άλλη κόρη του.

Η Jerry Hall και η κόρη της Lizzy Jagger εμφανίστηκαν στο πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου στην περιοχή Knightsbridge και έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων. Το τί έγινε μόλις ο κόσμος τις είδε, δεν περιγράφεται.

Μητέρα και κόρη έφτασαν στην περιοχή ντυμένες πανομοιότυπα από τον σχεδιαστή Roland Mouret. Είχαν και οι δύο τα μαλλιά τους «χυμένα» στον ένα ώμο, ενώ και οι δύο φορούσαν «φλογερό» κόκκινο κραγιόν.

Απαστράπτουσες, φωτογραφήθηκαν ανάμεσα σε δεκάδες ζευγάρια παπούτσια. Αλλωστε, το συγκεκριμένο κατάστημα φιλοξενεί την μεγαλύτερη συλλογή παπουτσιών στον κόσμο. Στα παπούτσια τους εντόπισαν οι φωτογράφοι και την μοναδική διαφορά ανάμεσα στην 54χρονη μαμά και την 26χρονη κόρη: Η πρώτη φορούσε κλασικές γόβες Dior και η δεύτερη σούπερ μοντέρνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο.

«Τα Harrods ήταν πάντοτε ο αγαπημένος μου προορισμός και έρχομαι πάντα όποτε βρίσκομαι στο Λονδίνο. Νομίζω ότι αυτό το πολυκατάστημα είναι το όνειρο κάθε κοριτσιού», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Jerry Hall, που ευχαρίστησε τους υπεύθυνους του καταστήματος για την πρόσκληση που της απηύθυναν να εγκαινιάσει τις χειμερινές εκπτώσεις εκεί.

Στον συγκεκριμένο χώρο, φιλοξενείται πλήθος επώνυμων εταιρειών από Herve Leger και Marc Jacobs μέχρι Laura Mercier και Hermes. Φανταστείτε μέσα σε αυτό το περιβάλλον να σας υποδέχεται η γυναίκα και η κόρη του Mig Jagger…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top