Χ. Παπακαλιάτης: «δεν είμαι το κακομαθημένο παιδί της τηλεόρασης»

«Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι»

Χ. Παπακαλιάτης: «δεν είμαι το κακομαθημένο παιδί της τηλεόρασης»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για την τηλεόραση, τα σίριαλ και την κριτική που έχει κατά καιρούς δεχτεί.


Σε συνέντευξη του στο spirto.net, ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν αντιμετώπισε την τηλεόραση ως ένα μέσο για να βγάλει χρήματα: «Ουδέποτε αντιμετώπισα την τηλεόραση σαν πάρεργο. Δεν μπορώ να αντιμετωπίσω την τηλεόραση έτσι: ότι δηλαδή πάω στην τηλεόραση και βγάζω φράγκα ενώ η δουλειά μου είναι το θέατρο».


Κατά την άποψη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όσοι αντιμετώπισαν την τηλεόραση σαν «πάρεργο» είναι συνυπεύθυνοι για την σημερινή της κατάσταση, κάτι το οποίο «πληρώσανε και εξακολουθούν να το πληρώνουν»


Έχοντας κατά καιρούς χαρακτηριστεί ως ένα από τα «κακομαθημένα» παιδιά της τηλεόρασης, ο ίδιος δηλώνει ότι τον εαυτό του δεν τον συμπεριλαμβάνει«ούτε στους καλομαθημένους ούτε στους κακομαθημένους όσον αφορά τη δουλειά μου. Όλα αυτά τα χρόνια που έκανα τα σίριαλ που έκανα, δούλεψα πάρα πολύ γι΄αυτά. Σίγουρα έβγαλα χρήματα, αλλά και η δουλειά μου έβγαλε χρήματα από μένα. Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι».


Πως απαντά στις εκάστοτε κριτικές που έχει δεχτεί; « Έχω σκληραγωγηθεί απέναντι στην τέχνη μου και όχι σε αυτούς που μιλάνε για την τέχνη μου».


Δείτε τη συνέντευξη του όπως την μετέδωσε η εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top