Εφιαλτικές στιγμές από την απόπειρα απαγωγής της Πετρούλας Κωστίδου

«Έβγαλε πιστόλι και μου το κόλλησε στο στομάχι»

Εφιαλτικές στιγμές από την απόπειρα απαγωγής της Πετρούλας Κωστίδου

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του απαγωγέα της Παραμονή Χριστουγέννων περιέγραψε η Πετρούλα Κωστίδου που ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από αυτό που της συνέβη: «Είμαι ακόμα πάρα πολύ αναστατωμένη. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου να μην τύχει αυτό το πράγμα».


Η Πετρούλα βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, σε ένα από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους, έξω ��πό πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο, και περίμενε την παρέα της όταν έγινε η απόπειρα απαγωγής της: «Ήμουνα Βαλαωρίτου με Συγγρού γωνία και περίμενα την παρέα μου να έρθει να με πάρει. Παραμονή Χριστουγέννων στις 3 το βράδυ. Μπροστά ήτανε και 2 παλικάρια που είδαν από την αρχή το σκηνικό. Εκεί που περιμένω έρχεται ένας κύριος γύρω στα 40 και μου λέει “ακολούθησε με τώρα”».


Όταν αρνήθηκε να τον ακολουθήσει, ο άγνωστος άνδρας της έδειξε μια ταυτότητα της Ασφάλειας λέγοντας της πως είναι αστυνομικός. Η Πετρούλα του προέβαλλε αντίσταση και τότε: «Με αρπάζει από το μπράτσο και αρχίζει και με σέρνει. Δεν με βοήθησε κανένας. Βγάζει ένα πιστόλι και μου το κολλάει στο στομάχι. Με έβριζε και με πίεζε στο στομάχι».


Στο περιστατικό μπροστά ήταν και δυο παλικάρια που όπως είπε η Πετρούλα στη Χριστίνα Λαμπίρη, φοβήθηκαν να παρέμβουν. Η περιπέτεια της έληξε αισίως όταν από τη γωνία εμφανίστηκε ο συνοδός της που επενέβη δραστικά τρέποντας σε φυγή τον απαγωγέα.


Η απόπειρα απαγωγής μπορεί να είχε αίσιο τέλος, όμως κανείς δεν ξέρει τι κατάληξη θα είχε αν δεν είχε επέμβει έγκαιρα ο συνοδός της Πετρούλας.


Δείτε τι δήλωσε η Πετρούλα στην εκπομπή «Super Star»…


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top