Κατερίνα Λέχου: το πρόβλημα υγείας στα 12 και τα δύο χειρουργεία

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός για την περιπέτειά της

Κατερίνα Λέχου: το πρόβλημα υγείας στα 12 και τα δύο χειρουργεία

«Έχω περάσει μεγάλο πρόβλημα υγείας, το οποίο με ταλάνιζε για πολλά χρόνια», αποκαλύπτει σε συνέντευξή της η Κατερίνα Λέχου! Όπως λέει, η περιπέτειά της άρχισε από την ηλικία των 12 και χρειάστηκε να κάνει δύο χειρουργεία, εκ των οποίων το τελευταίο στα 27 της.

Η Κατερίνα ανοίγει την καρδιά της στο κυπριακό «Το Περιοδικό»: «Το είχα στα 12 μου και χρειάστηκε να κάνω ξανά επέμβαση στα 27. Ήταν μεγ��λο σχολείο για μένα. Αυτό το πρόβλημα με γέμιζε με πάρα πολύ θυμό και ένα μεγάλο γιατί. Γιατί σε έμενα; Τώρα πια ξέρω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα πάρα πολύ μεγάλο θέμα, είτε ψυχικό είτε σωματικό, που τους κατατρέχει σε όλη τους τη ζωή», εξομολογείται.

Οι φήμες για επικείμενο γάμο με τον Μάνο Στρατάκη όλο και φουντώνουν, ωστόσο, η ηθοποιός πρεσβεύει πως «κάθε πράγμα στον καιρό του». Αυτή άλλωστε είναι και η άποψή της για την μητρότητα.

«Το παιδί δεν το έκανα μέχρι στιγμής και μπορεί να το κάνω σε μέλλοντα χρόνο, αν υπάρχει μέλλοντας χρόνος. Δεν μπορείς να κάνεις παιδί στα 50. Και πες ότι έκανες... Πρέπει να τα μεγαλώσεις κιόλας και να έχεις δύναμη γι’ αυτό! Η φύση όπως τα έχει φτιάξει, τα έχει φτιάξει με μια σοφία. Πρέπει να έχει κουράγιο μια γυναίκα για να μεγαλώσει ένα παιδί. Εκτός κι αν το πασάρει πουθενά αλλού για να το μεγαλώσει. Και αυτό το βρίσκω το χειρότερο πράγμα από όλα. Καλύτερα να μην το έκανες», επισημαίνει.

Η ίδια, πάντως, φροντίζει να μην αγχώνεται με το ότι ο χρόνος περνάει. «Δεν σου αρέσει να βλέπεις τα σημάδια του γήρατος, που χάνεις τις αντοχές σου, που βλέπεις να αλλάζει το σώμα σου, το πρόσωπό σου, αυτά δεν σου αρέσουν. Αλλά προσπαθώ να μου αρέσει το ότι μεγαλώνω. Θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη αυτό...», λέει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την συμμετοχή της στο «Νησί», η Κατερίνα το χαρακτηρίζει «διαφορετικό» και αναφέρεται στην στενή σχέση και το δέσιμο που αναπτύχθηκε μεταξύ των συντελεστών του.

Όσο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά; «Ζορίζομαι λίγο γιατί δεν μπορώ να παρακολουθήσω το ανεξάντλητο πανηγύρι που γίνεται γύρω μου... Χριστούγεννα δεν είναι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, δηλαδή να φάμε, να πιούμε και να ξοδέψουμε λεφτά. Οι γιορτές είναι μια αφορμή για να θυμηθούμε τον διπλανό μας, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε, να αφιερώσουμε χρόνο σε έναν άνθρωπο που έχουμε καιρό να τον δούμε», αναφέρει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top