Το πνίγει το κουνέλι η Ελένη Μενεγάκη;

Τι απάντησε η παρουσιάστρια και τι είναι η... χιονοστιφάδα

Το πνίγει το κουνέλι η Ελένη Μενεγάκη;

Καφέ με την... Κουν-ελένη ήπιαμε σήμερα, αφού με το που άρχισε η εκπομπή της Μενεγάκη είδαμε φάντη μπαστούνι τον Σνούφελ το Κουνέλι να μας χαιρετά αντί για την παρουσιάστρια! Ο νέος παιδικός ήρωας είπε το τραγουδάκι του και φωτογραφήθηκε με την Άση Μπήλιου που έκανε ωσάν 5χρονο, ενώ η Ελένη έκανε και το σαρδαμάκι της, λέγοντας τις χιονιφάδες... χιονοστιφάδες!

Αργοπορημένη ήταν σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, οπότε στην αρχή της εκπομπής επιστρατεύθηκε το τεράστιο κουνέλι να μας πει «καλημέρα»! Καρτερικά περίμεν�� ο Σνούφελ να εμφανιστεί η παρουσιάστρια, ενώ ο Γκουντάρας και ο Μουτσινάς ανέλαβαν να μιλάνε.

«Ήρθες μόνος σου από ‘δω; Δεν μας τα λες καλά μου φαίνεται», είπε η Ελένη στον Σνούφελ και τον πήρε από το χέρι για να τον οδηγήσει μπροστά από το πάνελ. «Ευθεία, σκαλί, σκαλί, ευθεία, ευθεία, ευθεία. Στροφή, στροφή, στροφή, στροφή, εδώ είμαστε», ήταν οι οδηγίες.

Αφού χαιρέτισε το πάνελ, η Ελένη απευθύνθηκε στον Μουτσινά και είπε: «άργησα γιατί ετοιμάστηκα, για να με προσέξεις»! «Ναι αλλά δίπλα στον Σνούφελ σε βλέπω. Επειδή είναι μεγάλο κουκλάκι;», απάντησε ο Μουτσινάς και η παρουσιάστρια έσπευσε να δώσει πάσα στο τραγούδι του κουνελιού, λέγοντας: «το βλέπω και θέλω να σου αφιερώσω ένα τραγούδι, να σκέφτεσαι ότι έρχομαι στο σπίτι σου και αντί για τα κάλαντα σου λέω αυτό. Ντυμένη, βαμμένη, φτιαγμένη, στολισμένη και έτοιμη».

Αφού ο Σνούφελ είπε το άσμα του, ήταν η σειρά της Άσης Μπήλιου να... φωτογραφηθεί μαζί του, όπως κάνουν τα μικρά παιδάκια με τον Άγιο Βασίλη! «Η τάξη της πρώτης δημοτικού μαζεύτηκε εδώ», σχολίασε η Ελένη και πήρε το κινητό της αστρολόγου για να την φωτογραφήσει.

Σαν καλή οικοδέσποινα, η παρουσιάστρια ρώτησε τον Σνούφελ αν έχει πολλά τραγούδια. Μα πώς να της απαντήσει το κουνέλι; Πάλι καλά που το κατάλαβε, οπότε πήρε το cd και άρχισε να διαβάζει τους τίτλους: «για να δω ρε παιδιά... 13 τραγούδια έχει! Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι, εγώ κι εσύ... χιονοστιφάδες»!

Εκεί να δεις γέλιο που έπεσε!

Τι είναι οι χιονοστιφάδες ρε παιδιά;

Νιφάδες χιονιού στιφάδο;

Μετά το σαρδάμ, ήταν η ώρα της αποχώρησης του Σνούφελ, με την Ελένη να τον οδηγεί στην έξοδο και να «χτυπιέται» που δεν πήρε μαζί στην εκπομπή το παιδί της όπως την προηγούμενη εβδομάδα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top