Αυτές είναι οι πιο κακοντυμένες σταρ της χρονιάς!

Πρώτη στη «μαύρη λίστα» η Lady Gaga

Αυτές είναι οι πιο κακοντυμένες σταρ της χρονιάς!

Ακόμα μία πρωτιά εξασφάλισε η Lady Gaga που φιγουράρει στην κορυφή της λίστας με τις πιο κακοντυμένες σταρ του 2010! Λίγο οι κόθορνοι που φορά σε κάθε της εμφάνιση, λίγο το φόρεμα - μπριζόλα που έβαλε στα μουσικά βραβεία του MTV, δεν ήθελε και πολλή προσπάθεια για να τα... καταφέρει.

Στη «μαύρη λίστα» που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η εκκεντρική τραγουδίστρια επικρίνεται για το φόρεμα με το ωμό κρέας, ενώ πίσω της βρίσκεται η διάσημη τενίστρια Venus Williams που κάθε άλλο παρά κολακευτική εμφάνιση έκανε στο French Open.

Στην τρίτη θέση των ασχημόπαπων του 2010 συναντάμε την Madonna και την φωτογράφησή της στην «Vogue» στην οποία ποζάρει με καρό παντελόνι, δερμάτινες δετές μπότες για μηχανή και κοντό μαύρο δερμάτινο μπουφάν!

Ακολουθούν η Gwen Stefani με μαύρο πάντσο που ομοίαζε με νυχτερίδα (έσκασε από την ζήλεια του ο Batman), η Rihanna με τα αβυσσαλέα ντεκολτέ (που δεν έχει και ΤΟ στήθος για να πεις ότι κάτι δείχνει) και η Suzan Boyle που εί��αι μια κατηγορία από μόνη της αφού δεν ακολουθεί ποτέ τους στιλιστικούς κανόνες και βάζει ό,τι βρει πρόχειρο.

Στην 7η θέση φιγουράρει η Cheryl Cole που έχει λυσσάξει να φοράει μιλιτέρ όπου βρεθεί και όπου σταθεί, ενώ την δεκάδα συμπληρώνουν οι Daphne Guinness (τι τα θες τα παπούτσια του MacQueenαφού έχεις κοντό πόδι;), η Gwyneth Paltrow (με το λευκό φόρεμα που τα έβγαζε όλα στη φόρα) και η Keira Knightley (που νομίζει ότι όλα ταιριάζουν με όλα).

Guest στην λίστα η Jennifer Aniston που στην πρεμιέρα του «Bounty Hunter» εμφανίστηκε ντυμένη... δώρο, με πορτοκαλορόζ δημιουργία του Christian Lacroix!

Δείτε τις κακοντυμένες της χρονιάς

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top