Δεύτερη φορά τραυματίας γνωστός ηθοποιός

Βραβείο γκαντεμιάς ή απλά άτυχος;

Δεύτερη φορά τραυματίας γνωστός ηθοποιός

Αφού δεν τα μπορεί τα περίεργα και τα τολμηρά, τι τα κάνει κι αυτός ο χριστιανός;

Μόλις δύο εβδομάδες μετά το ατύχημα που είχε στο σόου της Oprah Winfrey, απ’ όπου έφυγε με μαυρισμένο μάτι, o Hugh Jackman έπαιξε κρίκετ για χάρη αθλητικής εκπομπής τοπικού καναλιού της Μελβούρνης. Και να ήταν μόνο αυτό… Όχι μόνον έπαιξε κρίκετ, αλλά τραυματίστηκε κιόλας, δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες. Βραβείο γκαντεμιάς πρέπει να πάρει όχι βραβείο υποκριτικής.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, το μπαλάκι του κρίκετ τον βρήκε κατευθείαν στα απόκρυφα σημεία του, καθώς ο ηθοποιός δεν κατάφερε να αποκρούσει. Και ��π' ότι φαίνεται κανείς δεν συμμερίστηκε τον πόνο του! Ο τηλεοπτικός φακός απαθανάτισε τον ηθοποιό να κρατάει το συγκεκριμένο σημείο και να σφαδάζει από τον πόνο, μέχρι την στιγμή που αποφάσισε να το πάρει λίγο πιο… χαλαρά και να ηρεμήσει.

Ο αντίπαλος του Hugh Jackman σε αυτόν τον αγώνα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας ήταν ο Shane Warne, ο παίκτης του κρίκετ, για τα μάτια του οποίου η Liz Hurley χώρισε τον Ινδό επιχειρηματία σύζυγό της Arun Nayar.

Tί κι αν ξεπέρασε τα ατυχήματά του και στις δύο περιπτώσεις με ένα ποτήρι λευκό κρασί… Ένα ευχέλαιο πρέπει να κάνει, όχι να πνίξει τον πόνο του στο ποτό…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top