Δεν «πέφτει καρφίτσα» στην Αράχωβα

Κρίση κρίση, αλλά ο Παρνασσός τίγκα στον κόσμο

Δεν «πέφτει καρφίτσα» στην Αράχωβα

Πώς καταλαβαίνει κανείς ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά; Το Star βρίσκεται στην Αράχωβα!

Είναι γεγονός ότι η «Μύκονος του χειμώνα» έχει «βουλιάξει» και φέτος από κόσμο. Ποια κρίση και ποιο ΔΝΤ… Δεν κουνιέται φύλλο στο κοσμικό θέρετρο της Βοιωτίας που μαζεύει όλους τους επώνυμους και μη. Εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε ποιοι κάνουν σκι -και όχι μόνο- στον Παρνασσό.

Ο τηλεοπτικός φακός εντόπισε πρώτη και καλύτερη την Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία παρά τα προβλήματα υγείας που εξακολουθούν να την ταλαιπωρούν, εμφανίζεται πιο λαμπερή και πιο φρέσκια από ποτέ. Άψογα χτενισμένη, ελαφρά μακιγιαρισμένη με τιγρέ κολάν και σούπερ μαύρη γούνα, η Γωγώ δήλωσε ότι φέτος περνά τα ομορφότερα Χριστούγεννα της ζωής της. Και μπορεί αυτή η δήλωση να ακούγεται κοινότυπη, όμως, όταν βγαίνει από το στόμα μιας γυναίκας που πριν από λίγες ημέρες υποβλήθηκε σε χειρουργείο 13 ωρών, τότε μόνο συνηθισμένη δεν είναι.

Στην Αράχωβα βρίσκεται και ο σχεδιαστής Φιλήμων που δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πόσο γρήγορα ένας αδύνατος μπορεί να παχύνει. «Πολύ φαγητό βρε παιδί μου»...

Εμ, κάντε και σεις λίγο κράτει κύριε Φιλήμονά μου, δεν κάνει κακό. Η Αράχωβα φταίει ή τίποτα άλλο;

Χειμωνιάτικο, γιορτινό και άκρως χιονισμένο το κλίμα στην Αράχωβα. Θα μας πείτε "άμα δεν είναι στην Αράχωβα, που θα είναι"; Ο κόσμος βγαίνει για σκι, για πατινάζ και φυσικά για καφέ… ναι, για καφέ! Τώρα που είπαμε καφέ, στις έξι το απόγευμα το πιο φυσιολογικό είναι για μια παρέα να πιει καφέ. Αμ δε… για καφέ βγαίνουν σε... σφηνάκια καταλήγουν!


Όταν μπροστά σου βλέπεις μία δίμετρη καλλονή να κάνει στριπτίζ, (επαναλαμβάνουμε στις έξι το απόγευμα όλα αυτά), καφέ θα πιεις; Το στριπτίζ δεν είναι υπερβολή. Το συνεργείο του Star που βγήκε για ρεπορτάζ είδε μια κοπέλα να κρέμεται από έναν στύλο...

Τι να κάνουν κι αυτοί οι ρεπόρτερ… Για ρεπορτάζ πάνε, «λιώμα» γυρίζουν. Τυχαίο;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top