Ε. Μελέτη: «Γιατί έστειλα γλάστρα στην ��αίη Σκορδά»

Τί αποκάλυψε για την σχέση της με την Ελένη;

Ε. Μελέτη: «Γιατί έστειλα γλάστρα στην Φαίη Σκορδά»

«Για τρία χρόνια δεν είχα σηκώσει κεφάλι. Όσο καιρό παρουσίαζε η Φαίη το Πολύ Μπλα Μπλα, ειπώθηκαν τα ακατάληπτα για την υγεία μου. Από το ότι είχα λευχαιμία, μέχρι το ότι η εισαγωγή μου στο νοσοκομείο αποτελούσε διαφημιστικό κόλπο. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να στείλω σε κάθε μέλος του πανελ της τότε από μία γλάστρα, την οποία συνόδευε το εξής καρτελάκι: Δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι, υπάρχουν μόνον άνθρωποι που υποφέρουν», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη στην Τατιάνα, εκφράζοντας την βεβαιότητά της ότι όταν η Φαίη Σκορδά παρουσίασε καθημερινή εκπομπή στο Alter, δεν πίστευε τα όσα αρνητικά έλεγε η Φαίη για την Ελεονώρα, αλλά κάποιοι άλλοι την καθοδηγούσαν.

Η παρουσιάστρια της Πρωινής Μελέτης ξεκαθάρισε ότι η κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα ανήκει οριστικά στο παρελθόν, ενώ μίλησε και για την πολυσυζητημένη εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. «Ένιωσα ότι μιλάω με έναν άνθρωπο με τον οποίο τίποτα δεν μας έχει χωρίσει. Μπορεί τίποτα να μην μας ένωσε παλιότερα, αλλά δεν είχαμε και τίποτα να χωρίσουμε». Η Ελεονώρα δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι στην αρχή του Πρωινού Καφέ αισθάνθηκε αμηχανία εξαιτίας της εμμονής κάποιων να την συγκρίνουν με την Ελένη Μενεγάκη, όμως έχει στοιχεία που συνθέτουν μία προσωπικότητα που δεν χρειάζεται ούτε να βασιστεί κάπου, ούτε να αντιγράψει κάποιον άλλο. «Ήταν μια κόντρα κλισέ που μας έβαλε σε έναν αγώνα σύγκρισης χωρίς καμία βάση. Δεν έχω ανάγκη από αντιγραφές και γι’ αυτό τον λόγο ,επειδή έχω την δική μου προσωπικότητα, έπρεπε να προσπαθήσω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας», πρόσθεσε.

Όσο για τον γάμο; «Ναι σε παιδί, όχι στον γάμο», λέει προς το παρόν η Ελεονώρα που χαρακτήρισε τον γάμο ως συμβόλαιο που ανά τακτά διαστήματα χρειάζεται ανανέωση. «Δεν πιστεύω στον γάμο, γιατί πολύ απλά πιστεύω στις ανθρώπινες σχέσεις».

Στο τέλος, η Τατιάνα ζήτησε από την Ελεονώρα να «ρίξει τα βέλη της» σε κάποιες από τις φωτογραφίες που της είχε τοιχοκολλήσει, όπως έκανε και όλη η τηλεοπτική παρέα της Πρωινής Μελέτης. Εκείνη έβαλε το βελάκι ανάμεσα στην φωτογραφία του Γιώργου Παπαδάκη και του Γιώργου Αυτιά, γιατί όπως είπε, μπορεί στα νεανικά κοινά να έρχεται πρώτη, αλλά στο σύνολο δεν μπορεί να τους καρφώσει κυριολεκτικά, οπότε τους καρφώνει με αυτόν τον τρόπο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top