Οριστικά χωρισμένη η Ελένη Φουρέϊρα

Ολο το παρασκήνιο από τον χωρισμό της με τον Κ. Γαλανό

Οριστικά χωρισμένη η Ελένη Φουρέϊρα

Θυμάστε που σας είχαμε γράψει ότι η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Γαλανός είναι και πάλι μαζί; Ηταν όντως μαζί, αλλά... δεν είναι πλέον.

Μετά από 2.5 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι έριξε οριστικά τίτλους τέλους στην σχέση του, η οποία είχε περάσει από αλλεπάλληλους χωρισμούς και επανασυνδέσεις το τελευταίο διάστημα, μέχρι που τελικά τελείωσε.

Όπως μετέδωσε μάλιστα το Super Star, στο χθεσινό Just the two of us, οι μακιγιέρ έδωσαν « μάχη» για να περιποιηθούν το πρόσωπο της Ελένης, καθώς το πρόσωπό της ήταν πρησμένο από το κλάμα και τα μάτια της χειρότερα από κάθε άλλη εμφάνισή της μέχρι σήμερα. Βέβαια, όπως φάνηκε από το τελικό αποτέλεσμα, τα κατάφεραν, καθώς κανείς δεν κατάλαβε ότι μόλις λίγα λεπτά πριν βγει στην σκηνή για να τραγουδήσει με τον Παναγιώτη Πετράκη, είχε… «πλαντάξει» από τα κλάματα.

Οι φήμες για χωρισμό του ζευγαριού ξεκίνησαν όταν η αισθησιακή τραγουδίστρια δήλωσε στο Star ότι τους τελευταίους μήνες έχει αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στην δουλειά της και δεν ασχολείται με τίποτ’ άλλο.

Οσο για τον Κωνσταντίνο Γαλανό; «Ο κόσμος θα έπρεπε να ενδιαφέρεται για την Ελένη ως καλλιτέχνιδα και όχι για το τι κάνει στην προσωπική της ζωή», είχε δηλώσει στην κάμερα του Star.

Τώρα καταλάβαμε γιατί και οι δύο ήταν «πέρα βρέχει». Οι δημοσιογράφοι τους ρωτούσαν πώς πάει η σχέση τους, αλλά η σχέση δεν υπήρχε πλέον… Πού να ήξεραν κι αυτοί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top