Μάριος Φραγκούλης: «μόνος μου φόβος η μοναξιά»

Τι εξομολογείται ο γνωστός καλλιτέχνης

Μάριος Φραγκούλης: «μόνος μου φόβος η μοναξιά»

«Μόνο η αληθινή αγάπη μπορεί να μας βγάλει από αυτή την κατάθλιψη», λέει ο Μάριος Φραγκούλης και προσθέτει πως ο μοναδικός του φόβος είναι η μοναξιά, ενώ μιλά για τα όνειρά του και τους μελλοντικούς στόχους του.

Μιλώντας στο περιοδικό «Επιλογές» της εφημερίδας «Μακεδονία», ο γνωστός καλλιτέχνης επισημαίνει πως η αγωνία του είναι να μην προδώσει το κοινό του. «Θέλω ο πήχης, που έχει ανέβει πολύ ψηλά πλέον, να παραμείνει ψηλά και εύχομαι να μην σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι και να προσπαθώ για το καλύτερο», προσθέτει.

«Προσωπικά, μόνος μου φόβος είναι η μοναξιά. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος λιγοστεύουν οι φίλοι, λιγοστεύει η οικογένεια, λιγοστεύουν τα αγαπημένα πρόσωπα.... Προς το παρόν, είμαι πολύ καλά», εξομολογείται ο Μάριος.

Πώς, όμως, μπορεί να αντιμετωπιστεί μια δύσκολη συγκυρία όπως αυτή που ζούμε; «Πάντοτε και σε όλες τις περιπτώσεις θα υπάρχουν δυσκολίες, είτε οικογενειακές ή κοινωνικές, είτε συγκυρίες που αφορούν την χώρα μας. Καθένας από εμάς έχει την ευθύνη του άλλου και οφείλει να γνωρίζει τι συμβαίνει γύρω του... Σε δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε πιο αγαπημένοι, πιο ενωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά. Μόνο έτσι θα έρθουν αποτελέσματα!», απαντά.

Ο ίδιος θα συνεχίσει την παράλληλη διαδρομή του σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία ενός best of δίσκου αλλά και ενός διεθνούς με τίτλο «Beautiful Things».

Όσο για τους στόχους και τα όν��ιρά του; «Θέλω να παίξω ρόλους στην όπερα, θέλω να ταξιδέψω σ’ όλο τον κόσμο, θέλω να υπάρχει ειρήνη στον κόσμο και να μην πεινάνε τα παιδιά πουθενά στον πλανήτη», αναφέρει ο Μάριος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top