Ορέστης Τζιόβας: «μπορεί να παντρευτούμε με την Κατερίνα»

Μας... προετοιμάζει για κάτι το ζευγάρι;

Ορέστης Τζιόβας: «μπορεί να παντρευτούμε με την Κατερίνα»

Κουφέτα «μύρισε» με την συνέντευξη του Ορέστη Τζιόβα, που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Κατερίνα Παπουτσάκη! Παράλληλα, ο ηθοποιός τόνισε πως τον ενοχλεί να τον εκμεταλλεύονται για να πουλάνε φύλλα, άσχετα βέβαια αν ο ίδιος και το ταίρι του φροντίζουν να... προκαλούν τα φλας.

«Δεν ξέρω ακόμα αλλά ναι, σε σχέση είμαστε εξάλλου», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «TV Weekend»για το ενδεχόμενο να παντρευτεί, προσθέτοντας ότι θέλει να γίνει πατέρας και έχει φανταστεί τον εαυτό του να κουβαλάει το καροτσάκι με το παιδί του, αλλά όχι ακόμα γιατί είναι νωρίς.

Παράλληλα, ο Ορέστης υποστήριξε πως δεν έχει πρόβλημα με το gossip αρκεί να υπάρχουν όρια. «Αυτό που με ενοχλεί είναι να εκμεταλλευτεί ο άλλος μια κατάσταση δική σου για να πουλήσει φύλλα», είπε χαρακτηριστικά λες και όλος ο κόσμος κοιμάται και ξυπνάει με την έγνοια τους...

«Τα κάνω όλα καλά, αλλά δεν έχω σπεσιαλιτέ», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός και εξήρε τις μαγειρικές του ικανότητες (βρίσκει δηλαδή ένα πιάτο φαί στο σπίτι η Κατερίνα όταν γυρνάει κατάκοπη από την δουλειά), ενώ εξομολογήθηκε ότι το μεγαλύτερο ελάττωμά του είναι το ότι εκνευρίζεται εύκολα.

Όσο για το τι προσέχει και τι τον ελκύει σε μια γυναίκα; «Η εξωτερική εμφάνιση είναι το τελευταίο πράγμα», σύμφωνα με τον Ορέστη, που δήλωσε πως αυτό που του αρέσει δεν έχει να κάνει με τα πρότυπα. Ναι καλέ, όταν βλέπεις την Παπουτσάκη τον χαρακτήρα προσέχεις πρώτα πρώτα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top