Παντρεύτηκε με 24χρονο «κουνελάκι» ο 84χρονος ιδρυτής του «Playboy»

Το... τρίτο στεφάνι για τον Hugh Hefner

Παντρεύτηκε με 24χρονο «κουνελάκι» ο 84χρονος ιδρυτής του «Playboy»

Την ημέρα των Χριστουγέννων επέλεξε ο 84χρονος ιδρυτής του «Playboy», Hugh Hefner, για να ανακοινώσει πως έβαλε το τρίτο στεφάνι! Κυρία Hefner πλέον είναι το 24χρονο «κουνελάκι» του περιοδικού, Crystal Harris, που διετέλεσε Playmate του μήνα τον Δεκέμβριο του 2009!

«Ναι! Το δαχτυλίδι που έδωσα στην Crystal είναι δαχτυλίδι αρραβώνων», έγραψε ο Hefner στο Twitterτου, δημοσιοποιώντας τα ευχάριστα μαντάτα που έλαβαν χώρα την παραμονή των Χριστουγέννων.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, είδαν ��ια ταινία με την καλή του και στην συνέχεια αντάλλαξαν δώρα. Τι αγόρασε ο 84χρονος στην 24χρονη; Ένα διαμαντένιο ρολόι με το σύμβολο του Playboy στο καντράν, φωτογραφία του οποίου «ανέβασε» στο Twitter.

«Όταν έδωσα το δαχτυλίδι στην Crystal ξέσπασε σε κλάματα», συνεχίζει στο διαδικτυακό του προφίλ ο Hefner και καταλήγει: «ήταν μια αξέχαστη παραμονή Χριστουγέννων»!

Μα είναι να μην κλάψει η 24χρονη; Κάθε κοπέλα στην ηλικία της αυτό το... όνειρο έχει: να την παντρευτεί 84χρονος! Βέβαια, με 43 και πλέον εκατομμύρια περιουσία αλλάζει το πράγμα...

Πριν την Crystal, ο Hefner ήταν παντρεμένος από το 1989 έως το 1998 με την Playmate του 1988 Kimberly Conrad, ενώ η πρώτη του σύζυγος ήταν η Mildred Williams με την οποία παντρεύτηκε το 1959.

Να μας ζήσουνε βρε τα παιδιά γιατί για... απογόνους λίγο δύσκολο το βλέπουμε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top