Χώρια τα Χριστούγεννα Αρναούτογλου - Μπουλέ

Ο ένας Αθήνα και ο άλλος... Θεσσαλονίκη

Χώρια τα Χριστούγεννα Αρναούτογλου - Μπουλέ

Με... 504 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ τους έκαναν Χριστούγεννα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάντια Μπουλέ, με τον πρώτο να διασκεδάζει στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Κανάκη και την δεύτερη να... τραγουδά στη μουσική σκηνή της Αθήνας όπου εμφανίζεται!

Ούτε τις άγιες τούτες μέρες δεν άφησε μόνο του τον φίλο του ο Γρηγόρης, που μάλλον δεν του έφτασαν οι ρακέτες και τα μπάνια στη Χαλκιδική, όποτε είπε να κάνει και Χριστούγεννα με τον Αντώνη.

«Πάω Θεσσαλονίκη για μιάμιση μέρα. Πάω κι έρχομαι», δήλωσε ο παρουσιαστής στην κάμερα του Star που το�� πέτυχε στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρησή του και πρόσθεσε: «θα περάσω τις γιορτές με την οικογένειά μου, τους φίλους μου κάποιους ανθρώπους που θέλω να συναντήσω. Πιο πολύ με φίλους γιατί κάνουμε Χριστούγεννα παρεΐστικα».

Ο Γρηγόρης έκανε ρεβεγιόν στο νυχτερινό μαγαζί που έχει ο Αντώνης, την ώρα που η Νάντια ήταν ανεβασμένη στην αθηναϊκή πίστα και τραγουδούσε.

«Θέλω να έρθει το 2012 γιατί θα είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση οικονομικά όπως λένε, οπότε θεωρώ ότι το ‘12 θα είναι η χρονιά που προσμένεις κάτι καλύτερο», συνέχισε ο παρουσιαστής.

Ελπίζουμε, πάντως, την «αυγή» του 2011 να την περάσει με την Νάντια - ας πάει στην μουσική σκηνή που εμφανίζεται, δεν είναι δύσκολο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top