Τι εύχονται μέσω Ίντερνετ οι σταρ;

Δείτε τι γράφουν για τα Χριστούγεννα στις ιστοσελίδες τους

Τι εύχονται μέσω Ίντερνετ οι σταρ;

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινούνται και οι επώνυμοι, που μέσω Ίντερνετ στέλνουν τις ευχές τους σε θαυμαστές και φίλους! Το star.gr έψαξε μερικές από τις ιστοσελίδες των διασήμων και σας παρουσιάζει όσα εύχονται για τις γιορτές!

Ξεκινάμε από τον Γιώργο Τσαλίκη, που έχει στολίσει δέντρο στο... Twitter του! «Χρόνια πολλά» γράφει ο τραγουδιστής κάτω από το δέντρο του, ενώ έχει «ανεβάσει» και φωτογραφία με τις λουλουδούδες του μαγαζιού να του λένε τα κάλαντα στις 8 το πρωί. Και ο Γιώργος δεν σταμάτα εκεί, αφού εύχεται και στην μαμά του: «Χρόνια πολλά μαμά μου, να σε χαίρομαι. Σ’ αγαπώ και σ’ ευχαριστώ για τις προσευχές σου και την αγάπη σου», γράφει.

«Χρόνια πολλά στους Ευγένιους και τις Ευγενίες. Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με ανοικτό μυαλό και δημιουργία», είναι το μήνυμα της Βίκυς Καγιά.

Aπό την πλευρά του, ο Νίνο εύχεται μέσω Twitter: «Καλά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά! Έρχονται τα καλύτερα. Αυτή η χρονιά είναι σταθμός».

Τις ευχές της γράφει και η Τάμτα. «May this Christmas find you surrounded by those you love and those who love you. Merry Chirstmas! Καλά Χριστούγεννα! Love», αναφέρει η τραγουδίστρια και σε άλλο μήνυμα κάνει χιούμορ : «με ρωτάει ο Άγιος Βασίλης αν ήμουν καλό κορίτσι φέτος και ο SantaPunk αν ήμουν κακό. Ήμουν και τα 2! Περιμένω τα δώρα και από τους δύο!».

«Να τα πω; Χρόοοοοοονια Πολλάααααααα! Υγεία, περισσότερο life, λ��γότερο style», είναι η διαδικτυακή ευχή της Ελεωνόρας Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top