Χολίδης: «Πριν γίνω τραγουδιστής είχα 10 φορές πιο άστατη ζωή»

«Εγώ ζήτησα από την παραγωγή την Μπεκατώρου»

Χολίδης: «Πριν γίνω τραγουδιστής είχα 10 φορές πιο άστατη ζωή»

Είναι νέος, ωραίος, επιτυχημένος τραγουδιστής και καλό παιδί. Ο λόγος για τον Χρήστο Χολίδη ο οποίος ως καλεσμένος σήμερα στο 10 με 1 μαζί τόνισε ότι πριν γίνει τραγουδιστής είχε 10 φορές πιο άστατη ζωή!


«Ακούγονται διάφορα όταν δουλεύεις τη νύκτα. Δεν έχει σχέση η νύκτα με την άστατη ζωή, εγώ πχ. ήμουν 10 φορές πιο…. άστατος όταν έπαιζα μπάσκετ» είπε γελώντας ο Χρήστος Χολίδης.


«Και εντάξει, εσύ Χρήστο δεν είσαι άστατος, δεν ζηλεύει όμως η καλή σου;» ρωτήθηκε ο νεαρός τραγουδιστής για ν’ απαντήσει πως «σίγουρα δεν είναι εύκολο να το αποδεχθεί από πλευράς ζήλιας ο σύντροφος σου ότι δουλεύεις νύκτα.Μου έχει προκύψει θέμα στο παρελθόν και αυτός είναι και ο λόγος που τώρα είμαι “μοναχούλης”» είπε χαμογελώντας ο Χρήστος Χολίδης.


«Εγώ ζήτησα από την παραγωγή την Μπεκατώρου»


Ο Χρήστος Χολίδης μόνο καλά λόγια είχε να πει για την team-mate του, Μαρία Μπεκατώρου: «Γελάμε πολύ, είναι πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Η Μαρία είναι αυτό που δείχνει. Είναι... στρατιώτης, εξελίσσεται».


Ακριβώς μετά, ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε και κάτι που ελάχιστοι θα γνωρίζουν: ότι ο ίδιος ζήτησε την Μπεκατώρου από την παραγωγή για «ταίρι» του στο παιχνίδι!


«Όταν πήγα στην παραγωγή για να συζητήσουμε, εγώ τους ζήτησα να είμαι “ντουέτο” με την Μαρία Μπεκατώρου. Δεν την γνώριζα, ούτε την είχα δεί ποτέ από κοντά. Απλά ήθελα έναν άνθρωπο εκτός τραγουδιού και σκέφθηκα τη Μαρία» υπογράμμισε ο Χρήστος Χολίδης.


«Λίγες μέρες μετά, την είχα δει σε ένα μαγαζί και της είχα ρωτήσει: “Θα είσαι τελικά στο παιχνίδι;” και εκείνη μου απάντησε θετικά. Γύρισα και της απάντησα πως “μάλλον θα είμαστε μαζί”» τόνισε ο δημοφιλής τραγουδιστής και ξέσπασε στα γέλια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top