Παπούτσια στο κεφάλι του κοινού πέταξε η Gaga

Δείτε το νέο... κατόρθωμα της σταρ!

Παπούτσια στο κεφάλι του κοινού πέταξε η Gaga

Κατακέφαλα φαίνεται πως έχουν βαρέσει την Lady Gaga τα Χριστούγεννα: πρώτα εμφανίστηκε ντυμένη σαν τον κόμη Δράκουλα, μετά έφαγε το κεφάλι από ένα κουκλάκι Άγιο Βασίλη, έπειτα βγήκε στους -7 μόνο με το στινγκ της και τώρα... πέταξε τους κοθόρνους που φορούσε στο κεφάλι του κοινού!

Η εκκεντρική σταρ τραγουδούσε στο Παρίσι στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της. Τόση ήταν η χαρά της για την αποθέωση που γνώρισε που αποφάσισε να πετάξει τα παπούτσια της στο κοινό.

Και δεν μιλάμε για ό,τι κι ό,τι παπούτσι ε; Αποκλειστικά σχεδιασμένο από τον Giorgio Armani ήταν τ�� πατούμενο παρακαλώ!

«Τα Armani μου θα με σκοτώσουν... Αλλά είναι παράδοση στην μουσική κοινότητα όταν κάποιος είναι σούπερ να του δίνεις τα παπούτσια σου. Κι εσείς είστε οι πιο σούπερ», είπε η Gaga από μικροφώνου και «απογείωσε» τους ασημένιους κοθόρνους της στους θεατές.

Το τι αλαλαγμός και τσιρίδα ακολούθησε δεν περιγράφεται!

Τυχεροί οι δύο που έπιασαν τα παπούτσια πάντως - και να μην τα κρατήσουν, όλο και κάποιος θα βρεθεί να βάλει το χέρι βαθιάααα στην τσέπη για να τα αποκτήσει... Όμως, αποκτάς κάθε μέρα ένα especially made παπούτσι Armani; Δεν αποκτάς!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top