Λυδία Παπαϊωάννου: «δεν με βλέπω ποτέ στην τηλεόραση»!

Γιατί αποφεύγει τον... εαυτό της η κριτής του «Just»

Λυδία Παπαϊωάννου: «δεν με βλέπω ποτέ στην τηλεόραση»!

Τον ίδιο της τον εαυτό αποφεύγει να δει στην τηλεόραση η Λυδία Παπαϊωάννου, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια σε συνέντευξή της! Παράλληλα, η νεαρή κριτής του «Just The Two Of Us» αποκαλύπτει το όνειρο που βλέπει συνέχεια, ενώ δηλώνει πως θα γινόταν... σερβιτόρα φαγητού αν η οικονομική κρίση εξαφάνιζε τα media.

Μιλώντας στο περιοδικό «Madame Figaro», η Λυδία εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν βλέπει τον εαυτό της: «δεν με βλέπω ποτέ στην τηλεόραση! Ολέθριο λάθος γιατί ακόμα και λίγο αν με δω θα εντοπίσω εκατό πράγματα που βγάζουν μάτι ότι πρέπει να διορθώσω. Αλλά δεν μπορώ, δεν βαστάω! Ντρέπομαι να με δω!», λέει χαρακτηριστικά.

«Βλέπω συνέχεια ότι πετάω οπότε νιώθω φανταστικά, είτε ότι είμαι σε ένα τεράστιο roller coaster που στροβιλίζεται και δεν μπορώ να σταματήσω, οπότε ξυπνάω κάθιδρη», λέει για τα όνειρα που βλέπει η κριτής.

Αν της δινόταν η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε video clip θα διάλεγε το «I Just Don’t Know What To Do With Myself» των White Stripes, ενώ στον κινηματογράφο θα επέλεγε να παίξει μια σκληρή σχεδόν μη ρεαλιστική σκηνή σε action movie!

«Πιστεύω ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να τραγουδήσει και να χορέψει όπως θέλει. Αυτό είναι μουσική», συνεχίζει η Λυδία και προσθέτει ότι δεν θα την πείραζε να ακούσει κάποιο από τα αγαπημένα της τραγούδια στο «Just The 2 Of Us».

Τέλος, αποκαλύπτει ότι ντρέπεται όταν την σταματο��ν στο δρόμο και της λένε κομπλιμέντα! «Θέλω να φύγω τρέχοντας, αλλά μ’ αρέσει κιόλας», καταλήγει...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top