Δείτε πως σφουγγαρίζει πατώματα η Naomi Campbell

Σφουγγαρόπανο, γόβα και... D&G

Δείτε πως σφουγγαρίζει πατώματα η Naomi Campbell

Η Naomi Campbell πλήρωσε την άσχημη συμπεριφορά της προς την οικιακή της βοηθό, αλλά το έκανε με στιλ και… επώνυμα!

Η μαύρη γαζέλα είχε υποβληθεί σε κοινωνική εργασία στο τμήμα καθαριότητας της Νέας Υόρκης και είχε καταδικαστεί να καθαρίζει τα πατώματα της δημοτικής αποθήκης επί μια συ��εχόμενη εβδομάδα, γιατί είχε χτυπήσει την οικιακή βοηθό της με κινητό στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να τη γλιτώσει φτηνά με μερικά ράμματα.



Ωστόσο η Campbell δεν πήγε όπως κι όπως να εκτίσει την ποινή της, αλλά κάθε μέρα έκανε και από μια διαφορετική εμφάνιση, φορώντας ρούχα επώνυμων σχεδιαστών. Αξέχαστη άλλωστε έχει μείνει μέχρι και σήμερα η τελευταία ημέρα της ποινής της, όταν εμφανίστηκε με βραδινό φόρεμα των Dolce & Gabbana και ψηλοτάκουνες γόβες.

Για αυτές τις αξέχαστες εμφανίσεις μίλησε η μαύρη γαζέλα η οποία τις θεώρησε και απόλυτα φυσικές: «Γιατί να μην το έκανα; Δεν καταλαβαίνω γιατί περίμεναν ότι θα πήγαινα κάθε μέρα εκεί δείχνοντας ταλαιπωρημένη και λερωμένη». Μάλιστα όπως είπε δεν ήταν τίποτα προσχεδιασμένο: «Αποφάσιζα κάθε μέρα τι θα φορούσα, και πάλι έκανα αυτό που περίμεναν από μένα, το ντύσιμο δεν με εμπόδισε να κάνω αυτό που έπρεπε». Ωστόσο φρόντισε να επισημάνει ότι πάντοτε άλλαζε παπούτσια όταν έφτανε και φορούσε τις κατάλληλες μπότες ώστε να καταφέρει να κάνει τη δουλειά της.

Κάντε κλικ και δείτε μερικές από τις haute-couture εμφανίσεις της μαύρης γαζέλας...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top