Ποιός πυροβόλησε τον τηλεοπτικό Κενάν;

Μάθετε άγνωστες πτυχές της ζωής του ηθοποιού!

Ποιός πυροβόλησε τον τηλεοπτικό Κενάν;

Με τον πιο τραγικό τρόπο θα μας αποχαιρετίσει ο τηλεοπτικός Κενάν, κατά κόσμο Burak Hakki, που θα πέσει νεκρός από σφαίρα την παραμονή των Χριστουγέννων! Στο μεταξύ, ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Μπορεί ο Ονούρ να άφησε «ξερές» πολλές Ελληνίδες με τα τόσα επεισόδιά του, ο Κενάν πάντως χρειάστηκε μόλις 75 για να κάνει μικρές και μεγάλες να μιλούν για αυτόν.

Σε κάθε του βήμα, ο Τούρκος γόης έχει να αντιμετωπίσει τις φανατικές του θαυμάστριες, που δεν διστάζουν να τον πολιορκήσουν ακόμα και μπροστά στην γυναίκα του, Sema Simsek!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, όταν και οι δύο μεσουρανούσαν στον χώρο του μόντελινγκ. Μάλιστα, η χάρη τους είχε ξεπεράσει τα τουρκικά σύνορα, αφού εργάστηκαν ακόμα και για γνωστούς οίκους μόδας της Γαλλίας.

«Γνωριστήκαμε το 1992, σε ένα fashion show και, μάλιστα το 1995, όταν ανακηρύχθηκα ο ωραιότερος άνδρας της Τουρκίας, εκείνη ανακηρύχθηκε η ωραιότερη γυναίκα αντίστοιχα», έχει δηλώσει ο Burak, αποκαλύπτοντας πως δεν υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας!

Ο ηθοποιός και η καλή του παντρεύτηκαν το 2001, ενώ το 2008 απέκτησαν έναν γιο. Η Sema τονίζει πως ο Burak είναι πολύ τρυφερός πατέρας και δηλώνει έτοιμη να φέρει στον κόσμο και το δεύτερο παιδί του.

Την Παρακευή, ο Κενάν θα αποχαιρετήσει το κοινό του με έναν πυροβολισμό, που θα ακουστεί όσο στις οθόνες μας θα βλέπουμε την Λάμια να κάνει έρωτα με τον Τζεμίλ.

Μην αγχώνεστε, όμως!

Ο Burak θα επιστρέψει με νέο σίριαλ όπου θα υποδύεται έναν αστυνομικό χωρίς όρια...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top