Κ. Δανδουλάκη: «Δεν διανύω τα πιο ευτυχισμένα μου χρόνια»

«Θέλω να επιστρέψω στο παρελθόν»

Κ. Δανδουλάκη: «Δεν διανύω τα πιο ευτυχισμένα μου χρόνια»

«Δεν μπορώ να πω ότι διανύω τα πιο ευτυχισμένα μου χρόνια», λέει η Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξη της στο Madame Figaro. Η γνωστή ηθοποιός που αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «η Ζωή της Άλλης», νιώθει «μια απερίγραπτη ανάγκη να επιστρέψω στο παρελθόν».


Η Κάτια Δανδουλάκη δεν θέλει να είναι μονήρης: «δεν θέλω η ζωή μου να αφορά μόνο τον εαυτό μου. Ποτέ δεν θα πάψω να αναζητώ που θα διοχετεύσω το τεράστιο απόθεμα αγάπης που διαθέτω».


Στη καθημερινότητα της δουλεύει πολύ και «από ανάγκη» όπως λέει, ενώ αν είχε χρήματα θα απέφευγε να εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο και θα «έκανα μια ζωή που θα μου επέτρεπε να απολαμβάνω τις μικρές καθημερινές χαρές».


Στο τέλος κάθε μέρας επιλέγει να πιεί ένα ποτήρι κρασί μαζί με το φαγητό, ένα δυο τσιγάρα, και τη συντροφιά των παιδιών από το θέατρο που έρχονται στο σπίτι της για να φάνε.


Προσπαθώντας να ανακαλύπτει τις μικρές καθημερινές χαρές που της δίνουν τη δύναμη να ζει όπως λέει, η Κάτια Δανδουλάκη συνεχίζει τη ζωή της με την «κληρονομιά των ανθρώπων που με διαμόρφωσαν, όπως οι γονείς μου, οι φίλοι, και ο άνθρωπος μου ο Μάριος Πλωρίτης, που μου έδωσε τα πάντα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top