Patrick Guibert: «δεν έχω ερωτευτεί κεραυνοβόλα»

«Με απωθούν οι χύμα γυναίκες»

Patrick Guibert: «δεν έχω ερωτευτεί κεραυνοβόλα»

Τον Patrick Guibert τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο X-Factor. O 33χρονος Γάλλος, που αποφάσισε να παρατήσει μια έτοιμη και «στρωμένη» δουλειά για να ασχοληθεί με το τραγούδι, όχι μόνο δεν το έχει μετανιώσει, αλλά είναι και σίγουρος ότι θα του ανοιχτούν οι πόρτες: «Καλύτερα να κάνεις κάτι που αγαπάς με πάθος, παρά να κάνεις κάτι που ναι μεν αγαπάς, αλλά το κάνεις από συνήθεια και από ανάγκη. Το καλλιτεχνικό κομμάτι, με τραβάει πιο πολύ».


Μπορεί να βγήκε νωρίς από το παιχνίδι και να αισθάνθηκε «μια απογοήτευση», αλλά «δεν ένιωσα κατάθλιψη». Άλλωστε έχει και την παρηγοριά των θαυμαστριών του να τον συνοδεύει: «λαμβάνω θετικά μηνύματα είτε από το Facebook είτε από το δρόμο, που μου εκδηλώνουν όλοι την αγάπη τους».


Ο Patrick, στην προσωπική του ζωή δηλώνει «ρομαντικός»: «δεν είμαι άντρας του one-night stand. Μου αρέσει η φάση του φλερτ, να καταλαβαίνω ότι υπάρχει δυσκολία στο να κατακτήσω μια κοπέλα, να υπάρχει η φλόγα που θα με κάνει να έχω τη διάθεση να περνάω πολλές ώρες μαζί της».


Σε μια γυναίκα τον απωθεί «να μην έχει φινέτσα ή να μην είναι χύμα», καθώς ούτε και ο ίδιος είναι στην καθημερινότητα του: «Μου αρέσει πολύ το κοστούμι. Δεν είμαι του σκισμένου τζιν. Φοράω συχνά πουκάμισα και δεν θέλω να έχω κοινότυπη εμφάνιση. Δεν μου αρέσει να μπαίνω σε καλούπια».


Για τον 33χρονο ρομαντικό Γάλλο, σέξι σε μια γυναίκα είναι η κίνηση, η έκφραση και η γενικότερη συμπεριφορά της, ενώ όπως λέει δεν έχει ερωτευτεί ποτέ κεραυνοβόλα γιατί «χρειάζομαι χρόνο μέχρι να μπορέσω να αισθανθώ ερωτικά μια γυναίκα και να ανοιχτώ ως άνθρωπος».


Πηγή: In Style

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top