Γιατί γκρίνιαζε συνέχεια σήμερα η Ελένη Μενεγάκη;

Το βάρος στο κεφάλι, τα παιδιά της και... τα τσιμπιδάκια!

Γιατί γκρίνιαζε συνέχεια σήμερα η Ελένη Μενεγάκη;

Το τι μουρμούρα έριξε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη δεν περιγράφεται... Αφορμή στάθηκε το μαλλί της, που μάλλον δεν της καθόταν καλά! «Δεν μπορώ να κρατήσω το κεφάλι μου, θα πέσω», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, προσθέτοντας ότι δεν έχει και πολλές αντοχές ελέω τριών παιδιών! Τι να σου κάνει ο έρμος ο κομμωτής; Έτρεχε όλη την ώρα στο πλατό, με τα τσιμπιδάκια και τις χτένες!

Με κότσο σκέφτηκε να κεράσει τον «Καφέ» της σήμερα η Ελ��νη, αλλά μάλλον της βγήκε ξινός! Όλη την ώρα και με κάθε ευκαιρία κοιταζόταν στο μόνιτορ και παραπονιόταν... Από ασσύμετρο μέχρι... λάθος χαρακτήρισε το χτένισμα η παρουσιάστρια, που στην αρχή της εκπομπής δέχθηκε κολακευτικά σχόλια από το πάνελ της.

Σε κάποια φάση η ξανθιά ξέσπασε, όταν «κρέμασε» ένα διακοσμητικό λουλούδι που είχε στον κότσο της: «Δεν ντρέπεσαι; Η μία πλευρά κατεβαίνει και η άλλη ανεβαίνει! Έλα βάλε μου ένα τσιμπιδάκι να είναι ίσιο, άντε! Φτιάχνε! Μου κότσαρες και ένα λουλούδι... Στο τέλος θα μου βάλει και πάνω στη μύτη! Όπου βρει μου κοτσάρει λουλούδια».

Το παραλήρημα για τρίχες δεν τελείωσε εκεί... «Μου έχεις κάνει έναν όγκο στο κεφάλι και δεν μπορώ να το κρατήσω, θα πέσω», είπε απευθυνόμενη στον κομμωτή της και πρόσθεσε: «Ό,τι βρει το βάζει στο κεφάλι μου. Έχω και τρία παιδία, δεν αντέχω άλλο! Κάνε κάτι με αυτό τον όγκο».

Τι να κάνει ο κομμωτής; Στην υπηρεσία της... βασίλισσας είναι, οπότε πρέπει να είναι έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Πάνω - κάτω στο πλατό έτρεχε ο χριστιανός, βλέπε Βασίλης Μπουλούμπασης, κουβαλώντας χτένες, κλαμεράκια, λακ και τσιμπιδάκια για να διορθώσει το χτένισμα της Ελένης!

«Καλέ δες απέναντι, όχι δες... Είναι ίσια; Ξέλυσέ το μου και κάνε μου κάτι απλό. Εμείς συνεχίζουμε! Μην βλέπετε ό,τι βλέπετε εσείς», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια εν ώρα χτενίσματος.

Ενώ ο Μπουλούμπασης χτένιζε και έπιανε τούφες, η παρουσιάστρια συνέχισε απτόητη να μιλά, να κάνει και να ράνει!

Βλέπεις, η Ελένη αγάπη μου είναι και σταρ και... επαγγελματίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top