Διαβάστε ποιο μο��τέλο ανοίγει... σχολή μοντέλων!

Θα γίνει του... extension...

Διαβάστε ποιο μοντέλο ανοίγει... σχολή μοντέλων!

Μέχρι σήμερα δήλωνε ότι δεν υπάρχει τίποτα σχετικό με το μόντελινγκ που να μην το έχει κάνει ή να μην έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με αυτό.

Κι όμως. Κάτι υπήρχε τελικά που η Kate Moss δεν είχε σκεφτεί. Όπως έγινε γνωστό, το διάσημο μοντέλο σκοπεύει να ανοίξει δική του σχολή μοντέλων, στην οποία μάλιστα θα διδάσκουν τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας όλα τα μυστικά σχετικά με τον λαμπερό, αλλά δύσκολο χώρο.

Η Moss δήλωσε ότι αυτό θα γίνει όταν η ίδια αποφασίσει να αποσυρθεί από τον χώρο του μόντελινγκ, όπου τώρα συμμετέχει ενεργά, ωστόσο όπως φαίνεται, αυτό δεν θα αργήσει και τόσο να συμβεί, αφού και πολλά χρόνια καριέρας ήδη μετρά και τον «κύκλο» της θεωρεί πως έχει κλείσει.

Η ίδια, εκτός από απλή πασαρέλα, έχει εργαστεί και ως σχεδιάστρια, καθώς εδώ και καιρό συνεργάζεται με την γνωστή βρετανική αλυσίδα ρούχων Top shop. Τα ρούχα της γνωρίζουν μεγάλη ανταπόκριση, τόσο στο Λονδίνο όσο και σε άλλες πόλεις.

«Θεωρώ ότι μπορώ πολύ άνετα να ανοίξω σχολή μοντέλων. Το όνομα μόνο δεν έχω σκεφτεί. Ισως Kate's Modeling School; Moss' Models; Θα προσπαθήσω πάντως να διδάξω ό,τι ξέρω. Από το πώς να κουνάνε τα χέρια και τα πόδια, μέχρι το πώς να αντέχουν τους εξευτελισμούς! Γιατί ο χώρος μας είναι πολύ σκληρός», δήλωσε στο περιοδικό Britain's Company.

Εδώ να τα πεις, στα μοντέλα στην Ελλάδα. Που μόλις τους βάλουν την φωνή, κλαίνε και χτυπιούνται… Για πηγαίνετε και στο εξωτερικό να δείτε πώς δουλεύουν οι συνάδελφοί σας…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top