Τί έκανε η Δέσποινα Βανδή όταν της χάλασε το μίξερ;

Το απρόοπτο στα γυρίσματα για το εορταστικό Πρωινό mou

Τί έκανε η Δέσποινα Βανδή όταν της χάλασε το μίξερ;

Όπως πρώτοι μάθατε από το star.gr, η Δέσποινα Βανδή είναι η βασική καλεσμένη της εκπομπής Πρωινό mou που θα προβληθεί την ερχόμενη Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και η οποία έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί.

Σήμερα, σας αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο των γυρισμάτων της εκπομπής, τα οποία σημαδεύτηκαν από ένα απρόοπτο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ως άψογη επαγγελματίας, η Δέσποινα Βανδή έφτασε πριν από το προκαθορισμένο ραντεβού, ώστε να έχει αρκετή ώρα και να προετοιμαστεί, αλλά και να μιλήσει με τους παρουσιαστές Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά. Το γύρισμα ξεκίνησε και όλα πήγαν σύμφωνα με το concept της εκπομπής που θα προβληθεί την παραμονή των Χριστουγέννων, που προβλέπει ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι εκείνη που υποδέχεται το δίδυμο των παρουσιαστών στο σπίτι της και μάλιστα τους φτιάχνει κουραμπιέδες. Μέχρι την στιγμή που η Δέσποινα είδε το μίξερ που ανακάτευε τα υλικά να χαλάει την ώρα του γυρίσματος!

Το ότι χάλασε το μίξερ, βέβαια, δεν αποτέλεσε ούτε για μία στιγμή εμπόδιο για το γύρισμα, αφού η εκπομπή έδωσε διάλειμμα για διαφημίσεις και στην διάρκεια αυτού, η βλάβη επιδιορθώθηκε.

Λίγη ώρα αφότου οι συντελεστές της εκπομπής γεύτηκαν τους απολαυστικούς κουραμπιέδες της Δέσποινας, η ερμηνεύτρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της, αλλά και την σχέση της με τον Ντέμη Νικολαϊδη. Στην συνέχεια, χάρισε μοναδική μουσική νότα, ξεσηκώνοντας το πλατό της εκπομπής και διασκεδάζοντας τους πάντες, με την συνοδεία της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου.

Πηγή φωτογραφιών: HELLO

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top