Μάθετε πόσα θα σας κοστίσει το ρεβεγιόν στα νυχτερινά κέντρα

Χωρίς ταμπλ ντοτ τα Χριστούγεννα στις πίστες

Μάθετε πόσα θα σας κοστίσει το ρεβεγιόν στα νυχτερινά κέντρα

Την παράδοση των τελευταίων χρόνων που θέλει τις μέρες των γιορτών να μην ισχύει το περίφημο ταμπλ ντοτ θα ακολουθήσουν και φέτος τα νυχτερινά κέντρα, που χορεύουν στο... ταψί της οικονομικής κρίσης! Τις άγιες τούτες μέρες, ένα μπουκαλάκι ουίσκι θα κοστίζει 180 ευρώ για τέσσερα άτομα και ένα μπουκάλι κρασί 160 για δύο άτομα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν και εξαιρέσεις...

Ενδεικτικά, 200 ευρώ για ουίσκι και 100 για κρασί θα πληρώσετε στο Βίσση - Ρουβάς και με 160 το ουίσκι και 80 το κρασί στη Βανδή. Στα 160 ευρώ πάει το «μαλλί» στη Θεοδωρίδου, 180 στον Ρέμο και την Παπαρίζου, ενώ ίδια τιμή έχουν και ο Πάριος με τον Γονίδη. Eπίσης, 170 ευρώ την φιάλη θα σας χρεώσουν στον Σφακιανάκη, μέχρι 200 στο Μητροπάνος - Ζήνα και 150 στον Πολύταρχο.

«Οι ανταγωνιστές μας φέτος θα είναι τα δημοτικά συσσίτια και οι εκκλησίες. Υπάρχει κρίση! Βέβαια, ο κόσμος θα βγει έξω, αλλά δεν ξοδεύονται λεφτά», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Star ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων.

Πώς να ξοδευτούν λεφτά αφού δεν υπάρχουν; Βέβαια και τα 180 για το ουισκάκι λίγα δεν τα λες, αλλά τι να κάνεις; Να μην το «βρέξεις» για να γιορτάσεις την γέννηση του Θεανθρώπου και τον ερχομό του νέου χρόνου;

«Θεωρώ ότι είναι ότι το καλύτερο να μην υπάρχει ταμπλ ντοτ, αρκεί τα μαγαζιά να γεμίσουν. Που βασίζεται η διασκέδαση; Στο λαό. Και ο λαός αυτή τη στιγμή υποφέρει», σχολίασε στο Star ο Στηβ Κακέτσης.

Υπάρχουν, όμως, και καλλιτέχνες που έχουν πιάσει το νόημα της κρίσης και έχουν ρίξει το κασέ τους για να μπορεί να διασκεδάσει ο κόσμος.

«Σε όσα μαγαζιά που έχω δουλέψει μέχρι τώρα, ποτέ δεν έβαζα ταμπλ ντοπ. Προτιμώ δηλαδή τα πρώτα ονόματα να πουν ξέρεις κάτι; Σήμερα δουλεύω για το προσωπικό παρά να χρεωθεί ο κόσμος», είπε στο Star ο Γιάννης Πλούταρχος, ενώ ο Νίκος Κουρκούλης δήλωσε: «το ότι υπάρχει κρίση είναι δεδομένο! Kαι εμείς οι καλ��ιτέχνες το αντιμετωπίζουμε».

Φυσικά, δεν λείπουν και κάποιοι άλλοι που κάνουν ότι... δεν είδαν, δεν γνωρίζουν! Σε τηλεοπτικές και μη συνεντεύξεις τους δηλώνουν πως έχουν περικόψει το νυχτοκάματο και από την άλλη «τσεπώνουν» τα κέρδη από τα γαρύφαλλα και την γκαρνταρόμπα!

Μωρέ καλά κάνεις και αφήνεις το σακάκι σου στο αμάξι...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top