Ε. Herzigova: «Ευχαρίστως θα έτρωγα τον… γιο μου»

Η αδυναμία του μοντέλου στον 3χρονο George

Ε. Herzigova: «Ευχαρίστως θα έτρωγα τον… γιο μου»

Η Eva Herzigova, εκτός από το σούπερ μόντελ της δεκαετία του ’90 που κατάφερε με το βαθύ γαλάζιο βλέμμα της να «καθηλώσει» τον κόσμο της μόδας, είναι σήμερα μια ώριμη και στοργική μητέρα, που αγκαλιά με τον 3χρονο γιο της George, δηλώνει «ολοκληρωμένη σαν γυναίκα».



Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο που σήμερα διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, θεωρεί την μητρότητα ως μια «δουλειά» στην οποία είναι «αφοσιωμένη» και η οποία όπως λέει την κρατά απασχολημένη 24 ώρες το 24ωρο.



Ο 3χρονος γιος της είναι πάντα μέσα στο κεφάλι της ο, τι κι αν κάνει: «όταν γεννήθηκε, ήταν σαν να φύτρωσε μια κεραία στο κεφάλι μου, που μου επιτρέπει να έχω επικοινωνία μαζί του κάθε στιγμή. Δεν υπάρχει πιθανότητα να την κλείσω».

Μάλιστα, η Τσέχα καλλονή είναι τόσο «ερωτευμένη» με το μοναχοπαίδι της, που όπως δήλωσε στην Vogue: «Ευχαρίστως θα τον… έτρωγα!Είμαι πολύ προστατευτική, αλλά τον αφήνω να ανακαλύψει τα αδύνατα σημεία του». Όταν οι δυο τους είναι μαζί: «διαβάζουμε, κάνουμε γκριμάτσες, μεταμορφωνόμαστε σε Batmanκαι Catwoman, κάνει πως μαγειρεύει και με ταΐζει σαν να ήμουν εγώ το μωρό».


Η Herzigova που όπως φαίνεται απολαμβάνει και με το παραπάνω το ρόλο της μητέρας, δεν έχει σταματήσει λεπτό να δουλεύει μέχρι και σήμερα, ενώ δηλώνει πως πλέον αγαπά περισσότερο το επάγγελμα της: «τώρα πια η δουλειά μου χαρίζει ψυχική ανάταση, σχεδόν σαν να βρίσκομαι σε διακοπές». Το μόνο που όπως λέει της λείπει είναι «η ανεμελιά», ενώ σκέφτεται συνειδητά να κάνει και ένα δεύτερο παιδί. «Είμαι προετοιμασμένη», λέει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top