Γνωστή ηθοποιός: «απέρριψα πρόταση γάμου με ένα χαμόγελο»

Ποιά υποστηρίζει ότι άνδρες και γυναίκες... μεταλλάχθηκαν;

Γνωστή ηθοποιός: «απέρριψα πρόταση γάμου με ένα χαμόγελο»

«Θέλω να με φλερτάρουν», εξομολογήθηκε η Χριστίνα Αλεξανιάν, προσθέτοντας ότι πλέον το φλερτ έχει γίνει δύσκολο γιατί άνδρες και γυναίκες... μεταλλάχθηκαν, ενώ αποκάλυψε ότι έχει απορρίψει πρόταση γάμου με ένα χαμόγελο!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα αισθηματικά της και τον γάμο στο «Πρωινό Mou» , όπου και δήλωσε πως για χάρη ενός άνδρα ασχολήθηκε με τα αθλητικά και έγινε ΑΕ��.

«Είμαι υπέρ της οικογένειας αλλά δεν είμαι πολύ κοντά», δήλωσε η Χριστίνα και πρόσθεσε ότι δεν έχει καταφέρει να βρει τον άνδρα που θα την κάνει να νιώσει την σιγουριά να συμπορευθεί μαζί του. «Έφτασα κοντά στον γάμο, αλλά απέρριψα την πρόταση επειδή δεν ήμουνα έτοιμη να απαντήσω. Το απέφυγα με ένα χαμόγελο», πρόσθεσε.

Μιλώντας για το φλερτ στις μέρες μας, η ηθοποιός υποστήριξε ότι πλέον δεν υπάρχουν πολλοί άνδρες που θα κάνουν μία γυναίκα να νιώσει ασφαλής και προστατευμένη, ενώ και οι γυναίκες έχουν μια ανισόρροπη συμπεριφορά και έχουν γίνει τσαμπουκάδες, μπερδεύοντας τους άνδρες.

«Τις περισσότερες φορές όταν χωρίζω είμαι φτου ξελευτερία, το χαίρομαι», πρόσθεσε η ηθοποιός και εξέφρασε την επιθυμία της να την φλερτάρουν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top