Ευγενία Μανωλίδου: «αγοράζω μόνο τα απολύτως απαραίτητα»

Τι ρούχα προτιμά και γιατί φτιάχνει πάντα τα μαλλιά της;

Ευγενία Μανωλίδου: «αγοράζω μόνο τα απολύτως απαραίτητα»

«Προσέχω την εμφάνισή μου όταν βγαίνω έξω... πλέον πρέπει να φοράω κάτι πιο προσεγμένο», εξομολογήθηκε η Ευγενία Μανωλίδου, που «πετάχτηκε» μέχρι την Βιέννη για να ψωνίσει! Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Άδωνις της ζητά να φοράει πού και πού και κανένα πιο... θηλυκό ρούχο!

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στη Βιέννη μαζί με την κάμερα της εκπομπής «10 - 1 μαζί», στην οποία και αποκάλυψε τι ψωνίζει και τι της αρέσει να φοράει.

«Ό,τι παίρνω το παίρνω από ένα μαγαζί που το είδα και μου άρεσε στην βιτρίνα και αγοράζω μόνο τα απολύτως απαραίτητα, που τα αντέχω οικονομικά», αποκάλυψε η Ευγενία, προσθέτοντας πως δίνει έμφαση στην ποιότητα και στα ρούχα που μπορεί να φορέσει πολλά χρόνια.

Όσο για το στυλ που προτιμά; Το απλό και καθημερινό! Όπως πρόσθεσε, πλέον πρέπει να βγαίνει έξω περιποιημένη γιατί δεν θέλει να την σχολιάζουν για την εμφάνισή της. «Παλιά πήγαινα τα παιδιά με τις πιτζάμες στο ωδείο, τώρα πρέπει να φοράω κάτι πιο προσεγμένο», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι φροντίζει πάντα να φτιάχνει το μαλλί της πριν βγει από το σπίτι!

Με τον Άδωνι δεν τα βρίσκουν και πολύ στο στυλ, αφού εκείνος θέλει να την βλέπει με πιο θηλυκά, πιο προκλητικά ως ένα βαθμό ρούχα, κάτι που η ίδια δεν προτιμά. «Δεν πάμε μαζί για ψώνια γιατί δεν βρισκόμαστε μαζί ώρες που να είναι ανοικτά τα μαγαζιά, αλλά εμπιστεύεται το γούστο μου», πρόσθεσε.

Η Ευγενία δίνει μεγάλη έμφαση στα δώρα που αγοράζει στα παιδιά της, ενώ αποκάλυψε πως συνήθιζε να βάζει τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους στην.... κατάψυξη για να φαίνεται πως έχουν έρθει με τον Άγιο Βασίλη από τον Βόρειο Πόλο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top